A napokban bejelentett japán kutatási eredmények szerint a fekete áfonya levelében olyan hatóanyagokat találtak, ami képes gátolni a hepatitis C vírus replikációját. Ez a felfedezés megnyitja az utat a krónikus hepatitis C (HCV) fertőzés egyik lehetséges kezelése előtt. A krónikus hepatitis C (HCV) fertőzés közel 200 millió embert érint a világon, a fertőzések végkimenetele leggyakrabban májzsugor, vagy májrák. Jelenleg nincs ismert vakcina a hepatitis ezen változata ellen. Létezik kezelési mód, ami azonban csak 60%-os hatékonyságú, nem beszélve a nagy számú mellékhatásról, ami igen gyakran jelentkezik.

Forrás: elestar.hu
Feltöltő: vismaior
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
macko
nagyon rendesek vagytok hogy irtatok hcv -vés vagyok 2szer kezeltek interferon ribavirinnel nem sok sikerrel ezért kérem mindenki seggiségét ha tudtok valamit
ugyeugye
@macko: jaj szegény! akkor duplán is szurkolok, hogy a fekete áfonya segítsen!
Diamont Frost
@macko
ugy tudom a hep.c egy nagyon lassan gyógyitható betegség, az interferon-kezelésnek előbb-utóbb használnia kell.
Próbáld meg a fekete áfonyát, teának a legjobb.
Léteznek virusellenes szerek, majd utánnanézek holnap, és , ha találok valamit, ami segithet, megirom!
Diamont Frost
@macko
Igéretemhez, hiven,kicsit utánnaolvastam a hep.C fertőzésnek.
Bizonyára tudod, hogy sajnos valahol elkaphattad, terjed vérrel, testnedvekkel, és ismeretlen okkal is.
Jelenleg létezik virusellenes szer az u.n. interferon-ribavirin, amelyet infúzióban kapnak a betegek 24 héten keresztül. Ez az interferon-alfa 2-a nevű szer, csak a betegek kb. 40 %-ában jár eredménnyel. Fontes a korai felismerés.
Akiknél ez nem hatásos, azok egy polietilén- glikol PEG. polimer segitségében bizhatnak,amely hatékonyan mozgósitja a szervezet öngyógyitó képességét.
Akiknél már kialakult a krónikus májzsugor, azok 48 héten keresztül kapják a peginterferon-alfa 2-a és a ribavirin kombinációját. Ez a betegek 60%- nál hatásos gyógymód.
Ez a kezelés sajnos számos mellékhatással bir,---- láz, hidegrázás, levertség, gyomor- bél tünetek, végtagfájdalom, stb. Ezek a tünetek átmeneti jellegűek, kb. 4-6 héten belül maguktól is elmúlnak.
Úgyhogy, kedves macko, ne keseredj el, ha most rosszabbul is vagy, remélhetően hamarosan elmúlik, és állapotod javulni fog. Bizzunk benne, jobbulást kivánok. Renrol
macko
@Renrol: Kedves renrol köszönöm a tájékoztatást de az a baj hogy ezen a kezelésen már tul vagyok nagyon kevés sikerrel ezért örültem a fekete áfonyának talán valami remény nagyon sok mindent kipróbáltam szintén nem sok sikerrel sajnos minden csak a pénzről szól köszi mackó
ugyeugye
@macko: gyógyulj meg!

és ajánlom mindenkinek a gyümölcsöt. amellett, h szuper a hatása, NAGYON FINOM!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.