Egy német akadémikus szerint a humor sem más, mint az agresszió egyik formája, ilyenformán pedig a másokat megnevettető emberek minden bizonnyal azt hiszik, hogy hallgatóságuknál magasabban állnak a társadalmi ranglétrán.

Forrás: betegszoba.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Diamont Frost
@juliaschadt
:))
Bocsi, nem sértésnek szántam......-anno - valahol olvastam egy könyv elején, és mivel megtetszett, megjegyeztem. Most aktuálisnak gondoltam, de nem Neked, ill. nem személyednek szántam. Bocsánat, ha ez jött le:)

juliaschadt
@Renrol: egyáltalán nem vettem sértésnek,de jólesik, hogy irtál ,köcce:))
marlin
Helga Kotthoff (csak simán két effel, Freiburgból, az meg egy kisváros) szerint ez történelmi példákkal is illusztrálható:
" A nők, pl. egészen az 1960-as évekig csak ritka esetekben nevettethettek meg másokat, hiszen általánosságban ehhez nem tekintették partnernek őket a férfiak.”
Sőt, a német kutatónő(?) szerint a komédia, a szatíra műfajai is azt bizonyítják, a humor az agresszív viselkedésformákhoz tartozik, hiszen ezek alapja soha sem a kedvességben vagy az elfogadó magatartásban gyökerezik!

Na ebből is az látszik a legjobban hogy a mi Helgánk egy szeretethiányos, feminista liba!!
qxy
Ez butaság én értem a viccet szeretem is ja kint élek náluk,minden nap a rádiót hallgatom.még munka közben is egész nap megy.Ezek nem tudnak humorizálni nem tudnak viccet mesélni.Magyarokhoz képest, óvodás szinten vannak A német úgy van mint a rendőr háromszor nevet egy viccen.először amikor meghallja ,másodszor amikor elmeséli,harmadszor amikor megérti.
gesa
Imádom a viccet, a jó poént, az élcelődést is, mert mindenre meg van a még jobb válasz amitől élesedik az elme. úgy érzem ez után a cikk után, hogy én egy irtózatosan agresszív nő vagyok! Majd a bíróságon ha úgy hozza a helyzet, hivatkozom erre a cikkre, (mivel a származásomra nem utalhatok) és kész a felmentésem. Köszönöm Helga Kotthoff!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.