Belebetegedett, hogy nem szerepelhet – állítja testvére Gáspár Győzőről. Az egykor vidám, állandóan pörgő show-man hónapok óta alig mutatkozik, s ami még szokatlanabb, nem is hallat magáról. Munkatársunknak csak annyit mondott: mentális gondjai vannak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tmartyn75
legalább a kutyát érdekli! vagy azt se?
Vera1944
Szerintem az a baja, hogy amikor az unokatesója a Gáspár Laci jelentkezett és bejutott a TV2 versenyébe, akkor ledegradálta, viszont a Gáspár Laci igazi őstehetség szerintem, és szépen halad a pályáján, mig ez a tehetségtelen disznópásztor lemaradt.
Nem sajnálom.
kovacslajos15
Én meg a Győzikétől vagyok beteg.Aki ezt a majmot a képernyőre hozta miért nem kapott még Kossuth dijat? Ejnye,ejnye......
kotkoda
szegény Győzike de sajnálom tényleg ciki lehet ilyen népszerűség után ennyire - hát bele is lehet betegedni..
ballago987
NEM SAJNÁLOM EZT A SZELLEMI TOPRONGYOT AKI BAROMSÁGAIVAL HÜLYITI AZ ORSZÁG NÉPÉT,EZEKET FELELÖTLEN TV.VEZETÖK MILLIOKKAL DOTÁLJÁK,MIG AZ EMBEREK TÖMEGEI ÉHBÉRÉRT GÜRIZNEK.aZ ILYEN ÉLÖSKÖDÖKET SOBÁNYÁBA KÉNE KÜLDENI,NE JAJGASSON,ÁLLITOLAG DISZNO PÁSZTOR A SZAKMÁJA,DOLGOZZON OTT,NEVELJE A TAKONYKOROS,HISZTIS CSALÁDJÁT.
margo45
Lassan már csak,az ilyen tipusu emberekból áll a média,ha egy eltűnik,észre se vesszük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.