A brit bulvárlapok szerint a Dirty Dancing sztárja, Patrick Swayze nem akar kórházba vonulni, attól fél, hogy ott fog meghallni, utolsó perceit otthonában szeretné eltölteni.

Forrás: twice.hu
Feltöltő: roberto
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cinti
@roberto: egyedül élni az életet az nem jó dolog, meghalni mki egyedül hal meg!!
cinti
megnéztem a profilod, bocs! - akkor már értelek!!
eberti
ha tehetném, senkit nem kényszerítenék bele egy hosszan tartó, kilátástalan, kimerítő, szomorú, "tehetetlen" otthoni ápolásba!!
eberti
ja! mert hogy csak azon múlik, van-e pénzed hosszú hónapokig (sors ne adja évekig!)kórházi ellátásba részesülnöd.
zia
@eberti: adott esetben én az eutanázia mellett vagyok, de ez hazánkban még nem lehetséges....

@cinti: Az én kutyám rákos volt, nem lehetett rajta segíteni, ezért az orvos azt javasolta hogy altassuk el. Nem akartam megnyújtani a szenvedését, ezért beleegyeztem, egy kikötésem volt, hogy ott akarok lenni mellette. Ott voltam, és simogattam a buksiját...............
cinti
@zia: én ,mint irtam egyedül sztnék meghalni, ennek oka van, ,mely nem publikus. Én is fogtam a testvérem kezét kicsi lányként, és a kutyuskánk buksiját is fogni fogom amennyiben eljő az "ideje" , én viszont sztnék egyedül elmenni...,ha a sors úgy rendeli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.