Mire kell figyelned, hogy a jelenlegi kapcsolatod túlélje az uralkodási vágyad? Vannak párok, akik képesek éveken keresztül azon vitázni, miért kell a rokonokat olyan gyakran meglátogatni, vagy miért nem lehet gyakrabban meghívni a barátokat vacsorára. Aztán sokáig tarthat megegyezésre jutni abban a kérdésben is, hogy hétvégén kinek milyen feladata van, és azt mikor kezdje, milyen sorrendben végezze.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gesa
Mindenki másképp csinálja........Mivel én itthon vagyok a klasszikus modellt alkotjuk. A nőnek a női, a férfinek a férfi munka elvégzése dukál. Na, de mi is az pontosan? Nekem mosogatás, mosás, ,főzés takarítás, a férjemé a többi. Ja, és a felszolgálás, ami olyan szintű, ami kevés helyen adatik meg:nem rég mégis csak a férjemnek kellett villáért kimenni, ami a mostani helyén kb. hat éve van. Kicsit ideges lett és felháborodva kérdezte, hol a villa. Mondom:a helyén. Hol van az? Kérdezte. Szóval értitek a munkaelosztás milyen nálunk. Viszont tisztában vagyok azzal, hogy dolgozik és szeretem, becsülöm annyira, hogy minden igényét igyekszem kielégíteni. Mindig figyelembe kell venni a másik helyzetét is, és úgy állni a dolgokhoz. Azért ha nincs itthon megtudok húzni egy csavart, meg ő is leviszi a szemete, na de 35 év után már tudjuk mi az amit elvárunk egymástól. Ahol mind a ketten dolgoznak, ott más a verzió, de arról írjanak ők.
denesmonika
@gesa: Lehetnek a szerepek teljesen hagyományosak, vagy teljesen szokatlanok is akár, ha az az adott párnak megfelel. Ha működik, akkor nem kell foglalkozni azzal, hogy a megváltozott világ milyen új elvárásokkal bombázza mindkét nemet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.