Hová lett a tisztelet? – kérdezte egyik betelefonáló olvasónk. A húszéves szomszéd fiú laza hellóval köszön a hölgynek, aki majdnem nagymamája korú. Teljesen kiveszett volna az illem?

Forrás: teol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zia
Nyilvánvaló, a gyerek az iskolában tanul - vagy legalábbis azt kellene- , a szülő pedig odahaza neveli a gyereket. Nekem úgy tűnik erről egyre többen leszoktak.........
gondolkodo
@zia: De a gyereknek jogai vannak! Ha kap egy szülői pofont, szalad a gyámügyre, a szülőt megbüntetik, kevesebb jut a családra. (Konkrétan megtörtént ismerősömmel!)
almalibre
@gondolkodo: Bizony-bizony a jogállamiság - a szó mai értelmében - nagy zsákutca...
zia
@gondolkodo: tudod mikor gyerek voltam nekem is voltak jogaim. Jogom volt tanulni, tisztelni a szüleimet, tanáraimat...... Megesett olyan is, hogy kellő időben kaptam egy-egy jól irányzott szülői pofont. Nem lett semmi bajom tőle..........
almalibre
@zia: Én még úgy tanultam, hogy a jogok a kötelességek után jönnek, pedig nem vagyok vénember… Nem ártana visszahozni a régi rendet!
zia
@almalibre: igazad van, rosszul fogalmaztam, mert ha ilyen marhaságokat olvasok felmegy a pumpám....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.