Hét perc az átlagos szex ideje. Két perc túl kevésnek bizonyult egy kielégítő "maratonra", ami pedig meghaladja a fél órát az már rosszul kezdődött.

Forrás: kakukk.ro
Feltöltő: bellini
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
No a sok magasröptű kommentet olvasva, most a tutit, a szex megfelelő erkölcsi keretek között, orvosilag is bizonyítottan igenis jótékony hatással van az emberre. S ennek szellemében optimális esetben két különnemű egyén szeretetét /szerelmét/ alapul véve a szexben nincs határ. Persze lehet s kell is mint magánügyet kezelni, avagy szemérmesnek, netán prűdnek lenni, de végül is minden út ebben a kérdésben Rómába fog vezetni. Lehet ezt takargatni, bírálgatni, esetleg képmutató módon elfedni, az egészséges természetadta tényeket nem fogja soha felülírni. Ennyi röviden! Hölgyek urak tegyék a szivükre a kezüket, ez olyan zsenánt talán!!
Garnela
3 perc 7 perc röpködnek itt az idők)) stopperral méritek? Én amondó vagyok hogy 3 perc 7 perc elég a ke-fé-hez, a szeretkezéshez meg nincs az az idő, ami elég lenne))
cinti
Az én véleményem , hogy lehet a 3 perc is a 30 perc is ,akár a 3 óra is a szeretkezés időtartama. A lényeg , hogy azzal akit szeretek az együttöltök szeretkezések legyenek mindkettőnk számára eszméletlenül csodálatos percek, órák. Egy jó szeretkezés nem idő kérdése, kell hozzá két egymást szerető, tisztelő ember és akkor jöhet úgy és ahogy , és amennyit egymásnak megengedünk ...egyszóval a szex csodálatos kiteljesedése a szerelemnek !! és naggyon szép tud lenni vele- tőle az életünk...cinti véleménye
tmartyn75
@cinti: istenem, de szépen mondta!
hölgyeim és uraim, új jelszó van: szeretkezz, ne háborúzz! :))
TattooMiska
Szvsz a helyzettől függ. Megszokott nyugis időben nyugis módon mehet hosszabb, viszont ha egzotikus a hely, nincs idő, túl meleg van stb. akkor rövidebb. A lényeg hogy intenzív legyen :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.