Eszükbe sem jutott a béranyaság, hiszen annyi várólistás gyerek van a világon - közülük várja Steiner Kristóf és párja azt, akit végre adoptálhatnak meleg szülőként. A műsorvezető nem ad a sztereotípiákra, hiszen szerinte a klasszikus férfi-női szerepek már egy heteroszexuális kapcsolatban sem feltétlenül működnek. Attól meg senki nem lesz meleg, hogy természetesen kezeli a homoszexualitást. Steiner elmondta: nagyon sokat jelent neki, ha honfitársai ítélkezés helyett örülnek a boldogságának.

Forrás: velvet.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menasagh
@zia: Az is relatív...ugyanis a vélemény valakit érint.
zsolti
@elekmargit: bocs, de te valamit nagyon félreértesz, attól még, hogy ki nem állhatom az ilyen rasszista, homofób, egyébként mindent jobban tudó és mindenhez elsőként odaugató féleszűeket, még nem vagyok meleg :)
elekmargit
@zsolti: Bocsi, de a Te kommentedet az elsők között olvastam!
gesa
@menasagh: 18:04 Te is fiam Brutális?
Garnela
Vállalom hogy HOMOFÓB vagyok, csupa nagybetűvel! És abban is iagazam van amit egy hónapja írtam..ha genetikai hiba okozza a tudomány aktuális állása szerint, akkor igenis genetikai selejtek, a kettő szerintem ugyanazt jelenti, csak én nem diszcsomagolásban teszem a xart az ünnepi asztalra!
A másik: Hogy lehet természetes jelenségnek kezelni azt, ami tökéletesen szembemegy minden élőlény alapvető ösztönével, a fajfenntartással!

@zsolti: Te hülyézed azokat akik nem tudják elfogadni őket, ...tudod mit? én nem foglak hülyézni azért mert a kebledre öleled őket, vagy esetleg te is génhibás vagy. A te kommentjeid minősítenek téged! Csak azt nem tudom, hogy hol a moderátor ilyenkor, a zsolti féle stílus megengedett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.