Hatvanhét éves korában elhunyt Bujtor István színész. A hírt az Origo közölte a Veszprém Megyei Önkormányzat közgyűlési alelnökére hivatkozva. Bujtor István utolsó munkahelye a város színháza volt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: zsolti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@bogáncs: köszönöm a kedvességed! Kicsit szégyenkezem, mert Kosztolányi az egyik kedves költőm. Öregszem, nem ugrott be, de lehetséges, hogy ezeket a sorokat valóban nem ismertem.
Szép estét neked és még egyszer köszönöm!
cinti
Köszönöm @bogáncs ,hogy pontositottad az idézetem, nekem ezek a sorok jutottak eszembe ,, s szándék a lényeg én nem szégyenkezem ,hogy nem tudtam per.pill. ,de lényeg ,hogy nem könyvből ,hanem a saját buta fejemból jöttek a szavak ...valahonnan, valamiért és valakiért.. mégegyszer köszönöm!!!
ÉvIca
Nagyon kedveltem, mint embert és színészt egyaránt. Nagy színészt veszített el az ország.
Bízom benne, hogy emlékére valamelyik TV csatorna műsorára tűzi a Sándor Mátyás című filmet. Gondolom nem én vagyok a egyetlen, aki szívesen megnézné újra ezt a remek sorozatot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.