Hatvanhét éves korában elhunyt Bujtor István színész. A hírt az Origo közölte a Veszprém Megyei Önkormányzat közgyűlési alelnökére hivatkozva. Bujtor István utolsó munkahelye a város színháza volt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: zsolti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
cinti
Nyugodjék Békében T.Müvész Úr! nagyon sajnálom, s szerintem Ön mondhatni egy egész ország gyászolja,!!!!!
topapa
Nyugodjék Békében! Őszinte részvétem a kedves családjának! Kedveltem munkásságát!
picike
Őszinte részvétem a családjának.Szerettük filmjeit .Nyugodjék Békében.
marlin
"Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek,
Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.
Ők itt maradnak bennünk csöndesen még,...."
(Juhász Gyula)

Őszinte Részvétem !!
Diamont Frost
A jók korán mennek el....nagyon sajnálom szegényt...igazi művész volt.
A családja előtt pedig le a kalappal, amiért nem "adta" el a gyógykezelés történetét komoly százezrekért,----- mint a napokban a Bódyyyyék!
Evikati
@marlin: éppen ezek a szívbemarkoló sorok jutottak eszembe.
Sírok:-(
cinti
"Okuljatok majd a példán.Ilyen az ember :egyedüli példány! Nem élt belőle több és most se él. S,mint fán se nő egyforma két levél, a nagy időn se lesz hozzá hasonló. Keresheted Őt, nem leled hiába, se itt se Fokföldön, se Ázsiába.A múltban és a gazdag jövőben , akárki megszülethet csak Ő NEM!"
gyulabors
@cinti: A magyar szín és filmművészet egyik öreg tölgye ilyen emlékezést irigyel. Bátyjának (Latinovics Zoltán) árnyékából kitörve maradandót alkotott.
Diamont Frost
Arra is szeretnék választ kapni.... hogyan hallhatott meg azután, hogy Veszprémben hetekig sikeresen gyógykezelték ,és a hírek szerint egyre jobban volt....
gyulabors
@Renrol: Nem volt ez a hír megerősítve. Hírzárlat volt érvényben. Szerintem meghalni tért haza Veszprémből...
Evikati
cinti nagyon szép sorokat idéztél, de nem tudom, hogy kinek a gondolatait tetted közzé. Nem ismertem és köszönöm az idézetet.
Szerencsésnek érzem magam, mert hosszú évekkel ezelőtt személyesen is találkoztam vele. Közvetlen, nagyszerű ember volt, nem szállt el, mint ma oly sokan.
gyulabors: egyetértek veled, annyit hozzáfűzve, hogy a természete, emberekhez való viszonya szerencsésebb volt, mint Latinovicsé.
cinti
@Evikati: úgy éreztem,hogy ezzel a pár sorral tudom legjobban amit érzek a távozásával kapcsolatban. /egy nekrológból idéztem. Köszönöm szépen kedves soraid. A lelkem fáj, a kicsiny gyerekeim is szeretik filmjeit.
Evikati
@cinti: köszi, szép volt.
Mi is nagyon kedveltük a filmjeit és szerintem nagyon jó kiállású, szép ember volt. Sportos, mackós és intelligens. Ez ma már nagyon ritka.
bogáncs
@Evikati: "cinti nagyon szép sorokat idéztél, de nem tudom, hogy kinek a gondolatait tetted közzé"
Kosztolányi Dezső: Halotti beszéd című verséből idézett
www.poet.hu/vers/1183
Evikati
@bogáncs: köszönöm a kedvességed! Kicsit szégyenkezem, mert Kosztolányi az egyik kedves költőm. Öregszem, nem ugrott be, de lehetséges, hogy ezeket a sorokat valóban nem ismertem.
Szép estét neked és még egyszer köszönöm!
cinti
Köszönöm @bogáncs ,hogy pontositottad az idézetem, nekem ezek a sorok jutottak eszembe ,, s szándék a lényeg én nem szégyenkezem ,hogy nem tudtam per.pill. ,de lényeg ,hogy nem könyvből ,hanem a saját buta fejemból jöttek a szavak ...valahonnan, valamiért és valakiért.. mégegyszer köszönöm!!!
ÉvIca
Nagyon kedveltem, mint embert és színészt egyaránt. Nagy színészt veszített el az ország.
Bízom benne, hogy emlékére valamelyik TV csatorna műsorára tűzi a Sándor Mátyás című filmet. Gondolom nem én vagyok a egyetlen, aki szívesen megnézné újra ezt a remek sorozatot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.