Berkenyéből készíthető a legízletesebb pálinka - vallják a szakértők, a gazdák többsége mégis az olyan hagyományos alapanyagokhoz nyúl, mint a körte vagy a szilva. A bérfőzetést ma leginkább a középosztály kéri.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
"Akkoriban meg kellett becsülni minden fillért - folytatta Borsos Ferenc. - Nem volt akkora pazarlás, mint most. A fák alatt egyetlen rothadó gyümölcsöt sem lehetett látni, az emberek összeszedték és pálinkát főzettek belőle. Ma meg ott pusztul minden a földön. Amikor megyek a hegyre, és látom ezt, gyakran mérhetetlen szomorúság önti el a szívemet."

az utóbbi években volt szerencsénk a cikkben is említett különlegességeket kipróbálni. Legutóbb tarpai birs pálinkát kóstoltunk. becsukja az ember a szemét, megillatolja, és ott a gyümölcs illata. tökéletes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.