Vállalod-e a kockázatát annak, hogy változtass, egy sokkal harmonikusabb párkapcsolat reményében? Vagy beletörődsz a jelenlegi állapotokba, kockára téve viszont a kapcsolat életképességét?

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nanena
Szerintem ezt nem józan mérlegelés alapján dönti el az ember, hanem érzelmeit követi. Legtöbb esetben. S ez talán nem is olyan nagy baj. Mindenki az igazi szerelmet keresi. S van aki meg is találja.
Kakastoll
Szerintem is....mert aki tudatosan lesz szerelmes az spekuláns.
qxy
Én két házasság után,találtam rá az igazira Pedig mindent megtettem hogy jó legyen minden.. mind a 2 feleségem elszállt a pénztől.a sok sem volt elég.pedig elég volt.végül nekem volt elég.A mostani teljesen más és szerelmes vagyok mint áááálat már tíííííz éve és ez így megy míg meg nem halunk.(de az ilyet nem kiabálja ki az ember)
denesmonika
@Kakastoll: amire tudatosan kell figyelni, az az, hogy idővel se hanyagoljuk el a kapcsolatot, hanem napról napra adjuk jelét annak, hogy fontos számunkra a másik.
ugyeugye
@denesmonika: milyen igaz!!! a szerelmet is ápolni kell, mint egy érzékeny virágot.

örülök, h férfiak szóltak hozzá elsőként. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.