Ugye Te nem tartozol azon emberek közé akik úton-útfélen azt szajkózzák, hogy a külső nem számít?

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
denesmonika
@gondolkodo: a cikkben nem szerepel az, hogy a Váci utcában, vagy valamelyik drága bevásárlóközpontban kell vásárolni, és az sem, hogy heti rendszerességgel. Sokszor meglepődik az ember, amikor kiderül, hogy barátnője ruhája a turkálóból származik pl.

De sok felesleges kiadásról lehet lemondani (és ez saját tapasztalat, nem csak másoknak írom a tutit) még akkor is, ha az ember éppen, hogy ki tudja fizetni a számlákat. Csak végig kell gondolni, és magunkba kell nézni, amit nem szívesen tesz meg az ember.
És persze a szépség az szubjektív. Az ápoltság iránti igény is egyénfüggő, de mégis kifizetődőbb, mint elhanyagolni a megjelenést.
messzelato
@ugyeugye: A nőknek csak a belső számít!Ilyen a bőrülés,szervó kormány,klíma...

De szerintem nem a belső számít mert kifordítva minden ember rózsaszín!
Január
@szöszmösz: A 2. mondatoddal tökéletesen egyetértek, és ha ezen változtatni akarunk nagy diplomáciai érzék szükséges, mert ilyennel már találkoztam.
ugyeugye
@messzelato: a bőrülés? az nem belső tulajdonság, hanem külső adottság... nehülyüljünk már! :D
reallatas
Nos a felszínes vizsgálódás nem vezet igazi megismerésre soha, viszont csak a belső tényezőket vizsgáland, az pedig lehet, hogy visszahat a felszínre. Azért a hosszú évek tapasztalatai csak azt mondatják velem, hogy a gyönyörű külsejű alma, mit sem ér ha belülről kukacos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.