Az RTL Klub szerint lehetetlen megtippelni, ki esik ki a tehetségkutató versenyből

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kakastoll
Aki milliókkal fogad az ilyen lecsóra, az lopja a pénzt.
ophisz
Milliós fogadás a telefonos szavazás tisztaságát, igazságtartalmát kérdőjelezi meg! Mert aki fogad nagy tétben nem fogja a véletlenre bízni a szerencséjét ,ezért telefonon nem azért szavaz mert előadó vagy produkció tetszik neki ! csak nyerés érdekében , minél több szavazat annál biztosabb a siker. De ki is nyer? a Csillag ? Nem a telefontársaság RTL és a kedves fogadó!
qxy
Egyszer egy autószalon megnyitóján,egy kocsi volt a tombola ,ha kitölti az űrlapot amellyel sorsoláson vesz részt, megnyerheti.Két héttel előbb én vittem el a kocsit a kis asszonynak.úgy hogy a sorsolásra majd viszem vissza.ahol ő lesz a nyertes.Így is volt. Megnyerte! mekkora mázli.Ja és senki nem is sejtette ki nyeri meg.(megjegyzem csak vittem a kocsit ez volt a dolgom nem több)
mandiner
Nem fogom nézni a döntőt mert tegnap kiesett az a kettő, akinek szurkoltam, kettő meg benn maradt akitől a hideg kiráz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.