Begorombult a csupa mosoly színész, mert szerinte társa, akivel nyolc éven át élt jóban-rosszban eltitkolta előle az igazságot. Jelenleg még a felesége, ezért nem gondolta, hogy az asszony új barátjáról az újságokból kell értesülnie. Látni sem bírja, még a tévésorozatban sem hajlandó vele szerepelni.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@Renrol: Eddig is az volt a baj, hogy nézegette! Egy ilyen fiatal nőt néha hagymai műveleteknek kell alávetni (dugványozás), ha jól emlékszem!
Zsoel
Nem úgy volt, hogy a múltkor még Claudia őbögyössége nyilatkozta azt, hogy "látni sem bírja Gesztesit"?
vukkocska
Nem mindegy, hogy utálja-e vagy sem? Igaz, a gyermek miatt nem jó a feszültség, mert azt a pici gyermek is észreveszi. Mintha korábban arról cikkeztek volna, hogy volt élettársa nemrég született babájának esetleg Gesztesi az apukája. Nem kellene mindenből drámát csinálni. Nem ez az első házasság, ami felbomlik és (sajnos)nem az utolsó.
bombi02
A hisztis Klaudia mellett mindegy feszül-e Gesztesi és a hangulat. Szegény gyerek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.