BUDAPEST – Óriási a teher az RTL Klub Csillag születik-versenyzőin, ma este minden eldől: ki lesz Magyarország legújabb kedvence, aki a siker és a népszerűség mellett hazaviheti a főnyereményt, amely nem más, mint egy csodás autó és egy éven át havonta egymillió forint „zsebpénz”.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1951
Remélem,hogy nem MC-DC lesz a nyertes, mert akkor azt mondom,hogy vagy a zsűrit vásárolták meg, vagy a közönségnek nincs fogalma arról,hogy mi a művészet és mi a nyers értéktelen dolog között a különbség!!
luciferi
Vagy André, akinek a manók szorongatják a tökeit a gatyában, ( max jóindulattal, és szimpatizálva mondva) vagy Tabáni teremőr István, aki egy nagy tehetség. Csikó fiú is nagyon jó! Van egy ált. isk. oldalunk, ott mindig a verseny alatt fikázzuk az egészet. Ma is így lesz. Persze csak irigységből, mert Ők még fiatalok.:))))))
kramermoni
@l951. : Veres Robi szoc.ajándék-ként lehet az első, de az ...akkor tényleg csalódás lenne. @kevijevi: nem bánnám,ha az én tökeim manók szorongatnák, csak ilyen tehetséges lennék ,mint André / bár nincs t....m/
szaboria
Nagyon szomorú vagyok mert úgyan eddig nem néztem a müsort de a héten meghallgattam Andrét ls megszerettem volna nézni de ez a fránya kábel tv épenn ma adta ba a kulcsot és állitólag nem tatláják a hibát.
szaboria
@kramermoni: A héten olvastam, hogy két opera énekes már felajánlotta Andrénk , hogy egyengetni fogják az utját.Aki meg gunyolódik a fiu tahetségén az biztos csak a hevi metált kedveli.Sok ember van sok fajta izléssel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.