Sírt, bakizott, mégis megnyerte Tabáni István (31) a Csillag születik tehetségkutató versenyt. Talán pont ez és az elesettsége segítette őt a 12 millió forintos fődíjhoz és az ajándék autóhoz?

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alapinejutka
Először is gratulálok Istvánnak! A győzelmet megérdemelte. Van egy mondás, a szem a lélek tükre. Nézzék meg azt a fájdalommal teli tekintetet a Fényév távolság éneklése közben. Látható volt, hogy már a dal közepétől a sírás legyőzésével küszködött. A Demjén számba bakizott, vagy sem? Ismét felhívom a figyelmeteket a riadt tekintetére. Gondoljatok csak bele, honnan tudhatta volna, hogy a közönség ezeket a dolgokat hogy reagálja le. Akár unszinpátiát is ki válthatott volna. Szerintem, ha nincs ilyen hangja még most is ott zokoghatna arra várva, hogy rá szavazzanak.
Azt meg hogy valaki énekelni tud -ráadásul így- és még lelke is van, úgy látszik ebben az országban nem lehet elképzelni.
Ilyen kérdést nem is lenne szabad föltenni!!!!!! Aki hallotta énekelni az nem kételkedik. Nagy tehetség, gyönyörűen énekel és ezt az emberek úgy látszik igénylik.
Istvánnak sok erőt, kitartást kívánok. Úgy látom szüksége van és lesz rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.