Kiárusítja személyes tárgyait, hogy ki tudja fizetni felhalmozott adósságait

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kakastoll
Szerintem ez is amolyan önreklámozás, amit ma minden kiöregedett "celeb" megpróbál beetetni.
Szégyenletes és sajnálatos.
gcsabi
@Kakastoll: Ez a " kiöregedett celeb" olyan teljesítményt tett az asztalra, amivel szerencsésebb országban multimiliomos lenne!
Szégyen, ha egy olyan ember aki millióknak adott, nem akármioyen élményt, annak nyomorognia kell, amíg a győzike félék százmilliókat kereshetnek a minuszos minőségű produkcióikkal!
A 70-es 80-as években fillérekkel szúrták ki -a milliós lemezeladást és évi több milliós koncertközönségnek játszó- zenészek szemét. Nem lehettek bejelentett munkavállalók és ezért filléres nyugdíjat kapnak. Sem a művészi teljesítményük ellenértékét, sem a tisztességes nyugdíjat nem kapták meg. Annak idején párszáz forintos gázsikért játszottak több száz koncertet, amiből épphogy meg lehetett élni, nem "vagyont" felhalmozni.
Kakastoll
@gcsabi: Annál jobban nem ismerem, de feltételezem, hogy a 70-es, 80-as években nagyon jól élt, tehát ha akkor úgy élt volna mint most, akkor most úgy élne mint akkor.
Sok akkori zenész van vele egyforma, és még egyet sem hallottam panaszkodni.
.....én nem hiszem el, hogy önhibáján kívül nyomorogna.
gcsabi
@Kakastoll: Pont arrol beszéltem, hogy NEM éltek jól, mert nem fizették meg őket.
Nevetséges felléptidíjakat kaptak. Abban az időben, csak néhány kivételezett zenész "seftelhetett" a többi egyáltalán nem számított jó kövedelműnek!
Ez egy buta félreértés, hogy ezek a zenészek valaha is sokat kerestek!
Abban az időben nem lehetett bejelentett-nyugdíjba számító-foglalkozás a rock zenélés! Miközben sok-sok /akkori/ milliót kerestek az államnak, ők szinte semmit sem kaptak belőle.
Lehet ,nogy nem hiszed el, de szerintem semmit sem tudsz arrol, hogy az akkori időben hogy működött a zeneipar. Nyugaton az ilyen népszerű és ilyen szintű zenészek dollár milliókat kerestek, nálunk pár száz forinrokat.
Az akkori zenészek közül az kereshetett jól-az is a 90-es évek után, leginkább-akik "jól feküdtek" és azoknak játszották a számaikat a rádiók
Kakastoll
@gcsabi: igazad lehet, nem vitatom mert nem ismerem a részleteket, csak abból indultam ki, hogy az Illés, az LGT és a többi tagjai mind-mind megtollasodtak....
gcsabi
@Kakastoll: Az lgt-ből a presser. az omegából a kóbor és még egy-kettő, de a nagyrészük elég átlagos csóró. Nehány, akinek sokat játszák a rádiók a számait,mint a szörényi, bródi, presser,pataki . ez kb 10-15 ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.