Mivel dobhatnánk fel a téli, egyhangú, hideg napokat? Téli babaszépségversennyel! Nézd meg a részleteket, és nevezd be (0-1 éves) gyermekedet! Még vasárnapig lehet pályázni, utána indul a szavazás!

Forrás: csaladinet.hu
Feltöltő: SzabolcsNet
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kinga
Picibaba.hu Babaszépségverseny minden héten



Versenyeinkre szeretettel várjuk azon babák fotóit, akik a 6 éves kor még nem töltötték be. A nevezett babákra szavazni lehet minden nap. Az első helyen végző baba online oklevéllel és ajándékcsomaggal lesz gazdagabb, valamint fotója egy héten keresztül megtekinthető lesz a Picibaba.hu Online Babamagazin nyitóoldalán. Nevezésre, szavazásra, nyereményre fel! Keressük együtt minden héten a szépséges babák legszebbikét!



palyazat.picibaba.hu/
Netkreativ
Szeretnél nevezni a Babaszépségversenyre?
Küldd el babád fotóját és nevét az [email protected] email címre. Minden hónapban értékes vásárlási utalványokat sorsolunk ki a versenyzők között.

Következő sorsolás : Április 1.

A díjak:

1. 5 000 Ft értékű vásárlási utalvány
2. 3 000 Ft értékű vásárlási utalvány
3. 2 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Üdvözlettel,
Szilvi

www.babajatekbolt.hu/babaszepsegverseny.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.