Magabiztosan ülnek be hétfőn a stúdióba Bochkor Gáborék, hiszen állítják, Balázsék számukra egyelőre nem jelentenek konkurenciát. A szomszéd vár nem adja fel a harcot, hosszú távon nyerni akarnak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
@whitedog: Szia!
Csak annyit még ! Nem vagyok zsidó, roma , meleg, de mégis valahogy mindig kisebbségnek érzem magam ! Nem akarok ahhoz a többséghez tartozni akiknek a szórakozás csúcsa a barátok közt, a jóban rosszban ,vagy a "józsi" barát. Nem szeretem azokat akik mindent átszűrnek valami politikai szitán és aszerint választanak barátokat ,hogy a Viktorkát vagy a Gordonkát szeretik-e ! Nem megyek el nagygyűlésekre ,hogy lássák én is ide tartozom,hátha később leesik valami. Rengeteget teszek ezért az országért ,úgy hogy becsületesen dolgozom és nagyon sok adót fizetek be ellentétben sok nagyszájúval akik szidják az éppen aktuális kormányt ,de ott lopnak csalnak, hazudnak ahol csak tudnak. Úgyhogy több toleranciát kérek ! :)
kir
@whitedog: Egyáltalán nem hallgattam az aznapi Bumerángot. És ez azért lenne releváns körülmény, mert...? Nem, várj csak, egyáltalán nem releváns.
kir
Hát gyerekek, ma belehallgattam az adásba, és ha lehet, még borzalmasabb lett. Volt szó orrtúrásról takonyevésről (Bochkor: És megkínál téged a párod a taknyával?), volt szó csirkeszar-evésről (Boros valamit mondott hogy a lószar is milyen jó lenne.) Mindez öt percen belül. Na itt kapcsoltam ki. Csak a fejemet fogom, hogy ezt a kaki-pisi humort kajálja a nép. Akinek ez kell, az meg is érdemli. Szerintem.
csikknorisz
@kir: En meg fel percig se hallottam, akkor eppen ''sziasztok istenek'' kezdetu dicsoito smseket olvastak fel. A vegen meg templomot is emelnek nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.