Bár nem panaszkodik, nincs irigylésre méltó helyzetben a népszerű színész. Válása után már négy csemetéje neveltetését támogatja, számára sem csekélynek mondható összeggel.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1951
Bizonyára van miből, de ugyan kit érdekel,hogy Gesztesi mennyi gyerektartást fizet? Ma a legtöbb embert az érdekli, hogy miből fizeti ki szolgáltatási számláit és hogy ne árverezzék el a lakásaikat. nem gondoltak még arra az újságírók, hogy talán szüneteltetni is lehetne a Liptai- Gesztesi érdektelen híreket?Nem gondoltak még arra az újságírók, hogy az elszegényedett, munkahelyüket vesztett és számláikat fizetni nem tudó - önhibájukon kívül - emberek sokaságának érdekében is írnának annyi sajnálkozó cikket,mint amennyit írnak Liptairól,Gesztesiről, a most lelépett Stohl Andrásról és a többiekről?!!
bigyibogyo
engem azert erdekelne,h szegeny ehen halni keszulo szineszek kozt o mibol kaszal annyi penzt,h fel millat kipenget havonta...
safi
@bigyibogyo: engem nem érdekel, mennyit keres, milyen nagy lábon él, mennyit ad a gyerekének, csak majd ne kelljen pár év múlva azt olvasni, hogy szegénynek kevés a nyugdíja, stb. (lásd. Antal I., Paudits B., művészurak)
csikknorisz
@bigyibogyo: Szinkronizalas, reklamok. Prostamol Uno, megkonnyiti folyougyeit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.