A 14 éves Emma magántanuló lett, mert így legalább senki nem köszönti reggelente úgy, hogy "dögölj meg te mutáns! ", a 15 éves Zoé pedig titkolja diáktársai előtt, hogy úgy érzi, rossz testbe született, mert valószínűleg megvernék. A Velvetnek nyilatkozó fiatal transzszexuálisok pár éve döbbentek rá, hogy tulajdonképpen férfitestbe született nők, és legszívesebben minél hamarabb hormonkezelésnek vetnék alá magukat, de a honi szabályozás szerint 18 éves kor alatt sem erre, sem műtétre, sem névváltoztatásra nincs lehetőségük. Magyarországon a kiskorú transzszexuálisoknak nem sok lehetőségük van: vagy még hosszú éveket kell kibírniuk saját testük csapdájában, vagy külföldön próbálnak szerencsét.

Forrás: velvet.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kakastoll
Mit jelent az, hogy rossz testbe születni ?
Szerintem a test jó, csak kevés ész született hozzá.
bigyibogyo
@Kakastoll: jaja, kis butuskak. rosszul dolgozak fel az intoleranciat, a primitiv banasmodot. nem ertik,h a torfejlodesben lemaradtak miert nem magukkal torodnek..sot, nemhogy nem magukkal toronek, rajtuk verik le a velt vagy valos hibaikat. nem veletlenul a latens melegek a legnagyobb homofobok.
mandiner
@bigyibogyo: Az utolsó mondatodat meg honnan veszed?
Kakastoll
@bigyibogyo: A test termeli az észt. Az ingerek, érzékszervek által felfogott és értelmezett dolgok megvalósítása által alakul ki az egyén.
Ki miként és mennyi tudást tapasztalatot tud szerezni annyira fejlett vagy lemaradott.
A más gondolkodású, felfogású, érző és cselekvő embernek a test valamely része nem teljesít kellő képpen.
Zsoel
Szerintem is rossz a testük ezeknek a díszpintyeknek, főleg a fejükkel van a hiba.
bigyibogyo
@mandiner: onnan,h heterokat bazira nem zavarnak a melegek. miert zavarna, nem akarja megdugni...

@Kakastoll: akkro szeritned sexualis teren a bisex -ek a legfejletebbek. ha jo lertem a logikad.o ott aztan van tapasztalat es tudas. mind a 2 iranyba.
Es feltetelezem, szeritned a hormonok csak a brit tudosok fantazmagoriai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.