Újabb és újabb csontvázak kerülnek elő Angelina Jolie és Brad Pitt szekrényéből. A brit Daily Mail című lap információi szerint a két világsztár már hónapok óta gyűlöli egymást, vitáik nem egyszer tettlegességig fajultak, Angelina megverte Pittet.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@vukkocska:
Tudom, de elegem van a NANE agresszív reklámjából!
Többférfit ölnek meg, mint nőt lassan...
Zsoel
@safi: Miért volna elképzelhetetlen? Én simán elhiszem. Ne feledd, Amerika a lehetőségek hazája.

@vukkocska: Megnéznélek én, ahogy elhajolsz, amikor egy indulatos vita közben a nő egyszer csak minden előjel nélkül orrba vág vagy végigkarmolja az arcodat. Azt sem tudnád hirtelen, hol vagy, nemhogy még eljátszd a higgadt, lovagias verekedőt. Hajolni legföljebb az ütés erejétől hajolnál - mert keményet tudnak ám ütni a nők, ha felmérgesednek, "lelkizősebb" természetük miatt pedig könnyen kerülnek hisztérikus, őrjöngő állapotba, akkor aztán próbálj megállni előttük!
lópicigáspár
Lara Croft legyőzte a trójai hőst!:-))))))
Zsoel
@safi: Én ugyan nem. De akik ott laknak, azok láthatóan élnek vele.
furfang
Angelina mindig is kezelhetetlen volt. Csernus doktor kellene hozzá. Pitt jobban teszi ha abbahagyja az alkoholt, pláne, ha megmenekül ebből a " pokoli menyországból" A volt feleséggel sem jó felmelegíteni a házasságot, gondolom barátsággá szelidült dolog lehet ez, inkább lelki támasz. Egy ilyen pasinak nem lesz gond a jövő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.