Miután a végére értünk, és megköszönte a megjelenésemet, a szokásos "majd értesítjük' szlogen helyett a következőket mondta (nem szó szerinti idézet, de a lényeget ugyanez volt): Bár megfelelő volna a munkakör betöltésére, sajnos mi nem alkalmazunk homoszexuálisokat. Nincs velük semmi bajunk, előítéletesek sem vagyunk, de úgy gondoljuk, a munkatársak nem ennyire elfogadóak és nem szeretnénk, ha az esetleges konfliktusok a munkavégzés rovására mennének. Teljesen leizzadtam, ilyesmiről még csak nem is hallottam eddig soha, szinte dadogva kérdeztem, hogy honnan vesz ilyeneket, mire azt válaszolta, látszik.

Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kir
@Kakastoll: "csak a '70-es évektől nem nevezhető hivatalosan betegségnek"

Pontosan. És?

A rabszolgatartás régen hivatalosan elfogadott volt, ma nem. Talán vissza kéne hozni a régi rendszert, mert azelőtt másképp volt?

"magyarázd meg mitől meleg a melg"

Magyarázd meg, mitől hetero a hetero.
batukán
Ez olyan mint a :Azírt me' cigány vagyok? Ez meg azért mert buzi vagyok? Nem visszakérdezni kell, hanem elfogadni. Választott egy utat magának, rögöset, hát ez is egy rög amibe megbotlott. Szíve joga aki munkát kínál felvenni azt akit ő akar. De szerintem ez ál cikk, mert ilyen szarvashíbát nem vét ma egyetlen vezető sem, mert tudja, hogy ez mivel jár.
batukán
@kir: tegnap 19:00 Nem a saját munkáját kell elvégeznie, hanem a cég munkáját. A saját munkájához nem kell felvételizni.
kir
@batukán: A saját munkáját kell elvégeznie a cég érdekében. Ez a kijelentés így helytálló. Szövegértelmezésben kell-e segítség?
batukán
@kir: A kapott feladatot kell elvégeznie.
kir
@batukán: És miután megkapta a feladatot, kié lesz a feladat? Hm?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.