A dollárbaloldal az autógyári munkahelyeket is veszélybe sodorná – reagált a Fidesz hétfőn az LMP nyilatkozatára.

Óriási veszélyre figyelmeztet a Fidesz: 300 ezer munkahely szűnhet meg Magyarországon, ha nem létesülnek akkumulátorgyárak
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A nagyobbik kormánypárt MTI-hez eljuttatott közleményében közölték: elvárják, hogy az akkumulátorgyárak ugyanolyan szigorú szabályok mellett épüljenek fel, mint Németországban.

A dollárbaloldal azonban ezúttal is a külföldi érdekeket szolgálja és az autógyári munkahelyeket is veszélybe sodorná – fogalmaztak.

Hangsúlyozták: Európa rövidesen elektromos autóra áll át, elektromos autó pedig nincs akkumulátor nélkül.

Ha nem lesznek Magyarországon akkumulátorgyárak, akkor az autóipar is bezár és 300 ezer munkahely szűnne meg

- hívták fel a figyelmet.

A szankciók okozta nehéz gazdasági helyzetben a nyugati országok is küzdenek az autóipari nagyberuházásokért, a dollárbaloldal pedig most sem a magyar érdekeket szolgálja, hanem az autógyári munkahelyeket is veszélyezteti – áll a közleményben.

Forrás: MTI

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ezt a demagóg hazudságot...mondjuk a fideszes csürhének kommunikálják...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ezt a demagóg hazudságot...mondjuk a fideszes csürhének kommunikálják...
namihami
Ezt biztos ugyanaz a Szijjártó mondta, aki szerint elég a lélegeztetőgép beszerzése, szakképzett munkaerő és szükséges tartozék nélkül.
A lecsapodó haszna is ahhoz hasonló elvekre fog épülni?
csipetke
Ezek normálisak? Ha így lesz, akkor végre enyhül valamelyest a munkaerőhiány. A mesterembereknél időpontot kell kérni,mint az SZTK-ban, és hosszú hónapokra előre le vannak foglalva. Több ismerősöm is dolgozik a gödi Samsungban, és most hoztak a Fülöp szigetekről egy rakás filippínót. Mi meg üzenjük a kormánynak,hogy pont leszarjuk az akksigyárakat,amik rövid időn belül hazavágják az országot. Senki nincs a haladás, az elektromos autók ellen,de miért itt kéne a fél világ autóinak akksiját előállítani?Azt se értem hogy a kínaiak miért nem gyártják ezt a cuccot Kínában,és miért nem a kész terméket hozzák ide?Csak tippem van, hogy a kínaiak miért szennyeznék a saját országukat, amikor találnak egy pénzért,hatalomért mindenre is képes kormányt/orbánt. Persze hogy idejönnek a kis sárgák, amikor itt forint milliárdokkal is "segíti"őket ez a kormány, a mesterségesen alacsonyan tartott bérekről már ne is beszéljünk. Ha a sok akksigyár pár éven belül sivataggá változtatja az országot,akkor orbán elmegy a tuggyukkihez a kövérre hízott malacperselyéért, és keres egy olyan országot magának,és a pereputtyának, amelynek a kormánya védte a környezetet,és nem kiárusította. Képesek tönkretenni a jóminőségű földjeinket a pillanatnyi haszonért. Mi kéne ahhoz,hogy ez az impotens, dilettáns kormány végre észbekapjon?
Gauntlet
dollárbaloldal ??? eredjetek már a 'csába ! azok még egy lakóházi közgyűlést se tudnak megpuccsolni !
kretén dilettánsok !!
Gauntlet
@Maccska: igen, 12 éve tart ! a Fidesz vezeti !
gina
Zsaroló szemetek, 12 éve csak a földbe tiporjátok az országot ,,takarodó OV férgek, ezzel nincs megoldva az ország problémája, az ti vagytok patkányok
Eladott Ország
Sem akkumulátorgyárakra sem a kinaiakra nincsen semmi szüksége sem Debrecennek sem az országnak. A jól hangzó de már régen befuccsolt keleti nyitás csak a halál kapuját tárja ki, azon meg menjen át az Orbán és a Kósa család. Bármi áron meg kell akadályozni a génhulladék Kósa újabb borzalmas rémtették amit Orbánnal szövetkezve követ el, meg kell akadályozni hogy a két kretén elpusztítsa a debrecenieket és 7000 mongol, kinai, türk vadat telepítsen a városba. Azért jó volna ha ez a retkes büdös kormány észrevenné már végre magát mert attól hogy ő nagy kina barát (jó pénzért) talán a nép nem az! Aztán meg nem kéne Magyarország vízkészletét és termőföldjeit bagóért eladni olyan cégeknek akik csak kilapátolják az országból a pénzt. A Samsung-gyárban is használt anyagok jelenlétét mutatta ki több gödi kútban egy független szakértői vizsgálat – derül ki az Átlátszó cikkéből, amelynek egyik szerzője az elemzést megrendelő Göd-ÉRT Egyesület egyik tagja. A mintavételre három, egymástól távol lévő, Alsógödön és az Oázis lakóparkban található kutat jelöltek ki, amelyek nagyjából 800-1000 méterre vannak a gyártól. Lítiumot és egy N-metil-2-pirrolidon (NMP) nevű oldószert találtak bennük."
gina
@KisTehen: Te féreg oda menj dolgozni szemét patkány
gina
Nagy sz@rban vannak a fidesz férgek,, OV seggen csúszik,, erre nem számitott a zsiros moslék,, ALAVJU garbage //
Eladott Ország
De elég abba belegondolni, Kína miért nem otthon csinálja meg a saját gyárát? Ha Európában termelnek a kínaiak, nem kell vámot fizetniük. Különben miért lenne nálunk a Suzuki meg az indiai gumigyár? Magyar munkással nem is igen számol az akkumulátor gyár, vagy csak nagyon kevéssel, embereket akarna betelepíteni, főként koreaiakat, de ukránokat és egyéb országokból elmaradott országokból akinek még kevesebb fizetést kell adni mint az itt lakó magyaroknak, úgyhogy tévedés nem nekünk épül ez a gyár csak a mi földünkön a legjobb termőföldön amit szinte és ez tény fenyegetéssel vettek el a gazdáiktól. Sem munkahely sem föld nem jut az itt élő magyar embereknek.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/329027897_1241883026739087_7360940514835499170_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=Cgm7Jws7MD4AX-RjWOh&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAzeW0zgho-T-o_lZK37orx6FnDi_AW6rUQi_yjRkZ5Mg&oe=63E5D9B8
simmering73
A hét vicce. De arra jó, hogy az illipsik menten összefosták magukat.
laja70
@KisTehen: A gecinek annál jobb, ami az az országnak rosszabbb
drrotf
A FIDESZ elővette a régi jól bevált és most is alkalmazott eljárását, az ijesztgetést!" 300 ezer munkahely, vagy munkanélküliség"Ez a kérdés válasszatok!A félelemben élő magyarok most is a "biztosat " választják, csak azt nem akarják elhinni, hogy a a vegyi anyagokkal dolgozó üzem akárhogy is vesszük szennyezi a környezetet.A vegyi anyagokkal szennyezett terület pedig az ott élőknek rövidebb életet biztosít.Most eldönthetik az emberek a nagy kérdést, hogy rövidebb életet akarnak , de 300 ezer embernek legyen munkahelye, vagy hosszabb és egészségesebb életet szeretnének élni a bizonytalanságban?Arról már szó sem esik, hogy lehet hogy lett volna más beruházás is de ez tűnt sokkal jobbnak, egyszerűbbnek és veszélyesebbnek.Az sem biztos, hogy a 300 ezer munkahelyen mindenütt magyar emberek fognak dolgozni!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 17:58 ☻ Az új katásoknak így csak magánszemélyektől származhat bevétele, kivételt képeznek a taxis személyszállítást végzők, akiknél a kizárólag lakossági értékesítés a szolgáltatás jellegéből fakadóan a gyakorlatban megvalósíthatatlan lenne." Ezt melyik húgyagyú, tehetségtelen gazember találta ki? Csak nem a Parragh? Elvileg ez egy kedvezményes átalányadó. Elhiszem, az az ellenérv, hogy nem kell KATA-snak lenni, de akkor meg minek egyáltalán? Minden vállalkozó, aki egyként szolgáltat cégeknek és egyéneknek is cseszheti az egész rendszert. Pedig ez nem légből kapott dolog, jellemzően ilyesmit csinálnak a szakfordítók, gyógytornászok ha egy cégnél tartanak valami átmozgató foglalkozást, vagy eleve egy öregekkel vagy sérült gyerekekkel foglalkozó intézménynél tartanak órát, idegenvezetők és sorolhatnám még, felteszem. Ilyenkor felmerül az a kérdés, hogy ehelyett az amatőr idétlenkedés helyett nem kellene inkább egy normális adórendszert bevezetni? Tudom nem, mert ahhoz kell valaki a bársonyon, akinek esze is van, az meg hiánycikk, mert vagy már kivándorolt, vagy nincs gyomra politikusnak állni. Fél a fidesz, ha esik az eső nem tudnak cégesen taxit rendelni meg az esti piálos Interjús MTVA-s szösszenet után jöhetnek haza gyalog a kies Kunigunda utcából, mert az már nem járja, hogy saját zsebből fizessék a taxit, a BKV büdös, a pia parti után. A focisták 500.000.000 Ft/év jövedelmét és a kaszinók extraprofitját ugye még mindig érintetlenül hagyják? Gerinctelen fidesznyikek. Piros lett a paradicsom, nem sárga, ha céges vagy, húzz el innen, katázom! Gondolom ez is a makk marci gazdasági zseni közreműködésével jött létre és a zseni csempeboltos domborított főleg. Az egyéni vállalkozó nem magánszemély, hanem vállalkozási forma, ha neked számláz, az kiesik az új törvény szerint, vagyis nem számlázhat majd neked, nem számolhatod el költségként.
Bődületes
Roppant egyszerű gondolkodásra vall e hír!
Bődületes
@Maccska: Semmilyen visszaélés nem volt! A jogszabályok szerinti élet nem lehet visszaélés. Az más, hogy szokásukhoz híven hülyén fogalmaztak! (Talán)
gina
@KisTehen: Nektek fidesz szemetek igen legyen rossz, 12 év szemét tolvajlás után most meg is kaptátok barmok, hogy az akkumulátor veszélyes a kis kakas is tudja de te annál hülyébb vagy,,,
Eladott Ország
@Maccska: ma, 18:01 ☻ A büdös qrva anyádat , ázsiai bérekért, még az aktív dolgozók sem fognak elmenni dolgozni, nem még egy nyugdíjas 42 év munkaviszony után ( nyugdíj mellet a táppénzt is eltörölték a nyugdíjbeszámítást etc...) Egyébként is ázsiai munkávállókat fognak alkalmazni, ezzel pedig a dagadt geci,( aki életében két szalmaszálat nem tett keresztbe és sohasem dolgozott civil szférában) a magyar melós bérét is letörik széndékosan, hogy rohadjanak meg! Csak a NER szarháziaknak, csókosoknak jár a többmilliós havi fizetés munka nélkül, dolgozzon neki a rabok f@sza! Nem lesz dolgozó akik a NER gecikre dolgozzanak, mert elhagyják az országot és már csak egymást lophatjátok meg. Az utolsó meg lekapcsolja a villanyt, ti meg magatokra a WC-t szarral együtt!
Bődületes
@Bődületes: Még annyit, hogy miként függ össze az akkumulátor gyárak hazai telepítése a hazai autógyártással?
orsos vendel
A SZEMET fideSS, fenyegeti az embereket !!! SZEGYEN A SAJAT NEPET FENYEGETI !!! Takarodjanak innen, amig tudnak !!!
szegfue
@Maccska: 17:58 Valóban most is vannak futárok, de konkrétan tudom: a KATA "kivezetése" óta kb. 30 %-kal kevesebben vannak. Én azt látom a nagyobb bajnak, hogy akik már nem futárkodnak az uj KATA miatt, azok ujra visszatértek a "fekete" kereseti lehetőségre...
nejlontacskó
" A nagyobbik kormánypárt MTI-hez eljuttatott közleményében közölték: elvárják, hogy az akkumulátorgyárak ugyanolyan szigorú szabályok mellett épüljenek fel, mint Németországban. "
Igen, ez a Gödön épült gyár esetében is, bizonyossá vált.
Csak éppen a monitoring kutak lettek már, vagy öt éve betemetve, és minden ami terhelő, tíz, vagy éppen több évre titkosítva.
De most majd, jófiúk lesznek, csak had hozzák már össze ezt a kis bótot...
szegfue
@sgl: 18:38 Ahogy mondod!! Látni a cégek bankszámláján pl., hogy a banki különadó miatt a havi banki költség a 15-20 eFt-ról most januárban már 38 eFt fölött van. :(
Béla333
Hazudnak, riogatnak. Ahogy mindig is szoktak!
A beruházás során ellopható pénzt már biztos el is költötték, ezért erőltetik az emberek elutasító véleménye ellenére.
szegfue
@Maccska: Szerintem a futárnak is az 1 napja 24 órából áll, tehát nem képes annyival több "kanyart" megtenni 1-1 müszakban... akár biciklivel (mivel ez fizikai erőnlétet igényel), akár kocsival (a forgalom miatt), hogy a kilépő kollégák munkáját is átvállalja.
A fekete munkát azért emlitettem, mert a KATA bevezetésével pont a keresetek "kifehéritése" volt a cél, amit egészen jó aránnyal el is értek... most meg adtak egy pofont a szarnak.
Azt meg végképpen nem gondoltam, hogy ilyen "faszság" miatt megbukik a kormány, ettől még lehet véleményem.
Tunes1106
Mi lesz , hazaküldik a sok ukránt minden honnan , ja nem!
nejlontacskó
Egyébként, egyre inkább értetlenül állok, a " dollár baloldal " választási kudarca előtt.
A dollár baloldal hergeli, a tanárokat, az orvosokat, az egészségügyi dolgozókat, és mindenkit aki, csak egy picit is elégedetlen.
Hogy a véres bánatba van az, hogy választáskor, nem sikerült ennyi embert maguk mögé sorakoztatni?
jáger laszló
Eszement reagálások az akku gyár apropóján
Nem kell elhinni az ilyen reakciókat ,mert komolytalanok
csak ennyi, barátilag
J.L.
kereső
@Maccska: 17:58 Hazudtak a kata-ról is. A nav-tól kikért adatok szerint a kata indulásától kezdve összesen 9 milliárd forint adóhiányt tártak fel- mert bujtatott munkaviszony volt. Tállai 300-55 milliárd kiesést kommunikált éves szinten.
na, igy igaz ez a 300 ezer munkahely megszúnés is. A többi vákasztás óta bebizonyosodott hazugságot már nem is emlitem. Hazugságok- amelyekkel megfélemliteni lehet az embereket, mert nincsenek ujságok amelyek ne az elhajlitott valóságot irnák meg. Egyébként 50 ezer vállakozás szünt ,meg, a kata átalakitást követően. Ennyiszer 600.000 Ft éves adóbevételtől esik el a költségvetés- jó mulatság, férfi munka volt.
troppauerhumer
A FideSS,a NER -nemzetthy elhülyítés rendszere : fogyatékos kreténkeltető hehee..
nejlontacskó
@Maccska: valódi szakértő kellett volna oda, mint a Bohár Dani?
kereső
@Maccska: Te irtad, te agyatlan- hogy csalásra használták a kata-t, és ezt kommunikálta a jormány is. Ezzel szemben bizonyitotta ennek ellenkezőjét a nav adat. Tényleg csak beszéled a magyart, de értelmezni nem tudsz egy egyszerú mondatot. Igen kevés adót fizetett az orvos- évi 600 ezer Ft-t, vagy 900 ezret , ha magasabb összegú katat vállalt.
Akkor képzeld el hogy röhög a focista, aki évi 60 milláig befizet 15%-ot( ebből 9,5% szja, 5,5% társadalom bizt.) , a sok hülyén , akik fizetik a 15% szja-t, + 18,5% társadalombiztositást. Jössz itt az orvosokkal- akik azért nincsenek túlfizetve mint közalkalmazottak- de nem jut eszedbe a csak szórakozást kielégitő focista, aki egyébként semmiféle népgazdasági hasznot nem hajt.
nejlontacskó
@Maccska: igen, egy ebben jártas mérnök, valóban irányadó információval tudna szolgálni.
kereső
@Maccska: Nos az a helyzet, hogy hazudsz- azt fel sem tételezem, hogy nem vagy tájékozott.
A nav ki mutatása szerint 2021 márciusában: 396 ezer egyéni vállalkozó katázott- ebből főállású 336 ezer,
Társas vállaékozás ( Bt- csak ők választhatták) 44 ezer.
ez ennyi család. - 370 ezer család. Van még valami???
kulabombaafityiszre
Az autógyárak pont a villanyautó miatt kevesebb embert fognak alkalmazni.
kevesebb beépítendő alkatrész annak megfelelő munkás.

g7.hu/vallalat/20180312/ha-jonnek-az-elektromos-autok-mihez-kezdunk-egy-kuplunggyarral/
kereső
@Maccska: Még annyit , nem érdekel hogy a világ más országában hogyan adóznak a vállalkozások- persze ebben is van "hungarikum". A magyar vállakozó, akár egyéni akár társas a vállakozás elsp napjától köteles járulékot fizetni maga után , akkor amikor még egy ft bevétele sincs. Máshol ez azért másképpen van- az első bevételig nincs adó/járulék, de a biztositási jogviszony létrejön a vállalkozás első napjával. Na mit szólsz?
Eladott Ország
@Tunes1106: Már az ukránok sem jönnek ide dolgozni,( legfeljebb csak ugródeszka, hogy továbbálljanak ) csak ázsiából, indiai, pakisztáni fülöp- szigeteki, vietnámi etc.., a határmenti magyarok meg Romániába járnak át, ahol nem is olyan rég még a kék-vörös munkásszappan is kuriózumnak számított, meg alig volt mit enni, ideáig süllyesztette a román cigány geci az országot.
Eladott Ország
@Maccska: fideszes cicuska! "Először az egészségügyi szakdolgozókért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok szakápoló, és épp beteg sem. Azután a pedagógusokért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok pedagógus és épp egyetlen gyerekem, unokám sincs a köznevelésben. Azután a KATÁ-sokért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok KATÁ-s kisvállalkozó, és épp nem készültem igénybe venni egyetlen kisvállalkozót sem. Azután értem jöttek, és nem maradt senki, aki szólhatott volna." (Martin Niemöller német protestáns lelkész szavai nyomán.)
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/292468081_2133818860156170_3393781453128901595_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ctL3pjnt8SYAX_T-NtM&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDuYaqb4lw4UiNG7XtwWtiCyd9daEhgxJAuW5VykXAY0A&oe=63E68E9C
Kedves KATÁSOK!
2022.július 5-én a boszniai média beszámolói szerint Magyarország kormánya 35 millió eurós (kb. 14 milliárd forint) támogatást hagyott jóvá a boszniai Szerb Köztársaságban működő kis- és középvállalkozások (kkv-k) támogatására. Jó tudjuk Mészáros Lőrincnek ott sertéstelepei vannak. Ja és azt is, hogy a magyar tenyésztőktől most nagyon alacsony áron veszik át a húst. Kedves KATÁSOK! Jó éjszakát kívánok!
Magyarországon a labdarúgók fejenként 500 millió forintig adómentesek, ez összesen 500 milliárd nem adózó jövedelem, ami a katásokra leosztva durván 900 ezer Ft/év... bár a futballisták nem tudják, hogy mi az a munka, mondjuk Orbán sem!
uploads.disquscdn.com/images/fbe05c3d99ad3773b121a64943ca97e8a14a30a4d860bee6f2f82d0718142226.jpg?w=800&h=801
nezelodo
Nahát ez a "dollárbaloldal" mindig hasznot húzott! Igaz euróban fizettek nekik hárommilliót a baltás gyilkosért, (ja az a dakta volt), és valóban dollárban, a pletyka szerint, ugyancsak hármmillát fizetett az abszolut tájékozatlan, kiöregedett emigráció maradéka, hogy a Torgyán párt a hatalom közelébe jusson 1998-ban a fidesz segítségével! A hülyék, ha egyáltalán igaz volt, a Trogyi nélkül ma nélkülöznünk kellene Európa középhatalmának szerény vezetőjét, és aTorgyánnak kellett volna fizetni amiért egyáltalán szóbaált a hátába kést dobáló Orbánnal!
csipetke
@Maccska: 17:53 Ez nettó hülyeség. Az alapanyagot, amiből az akksikat gyártják, ide kell szállítani. Akkor miért nem a kész cuccot viszik az autógyárakba? Legyen az az EU-n kívül,vagy belül. A kis sárgák nincsenek kitiltva sehonnan, oda szállítanak,ahova akarnak. Ez az elmebeteg kormány/orbán a franctudja hány milliárddal támogatja ezeket a gyárakat, a rohadtnagy adókedvezményről már ne is beszéljünk. Vajon miért támogatjuk közpénzből pl a Samsungot, aminek évente ezer milliárd ft a nyeresége? Vajon a támogatásból mennyit osztanak vissza illetékes elvtársaknak?
nezelodo
@csipetke: Jaj, mindig a pápai húsüzem tizedáron való eladása, és a Laca erdélyi kastélya sejlik fel, és a visszaosztás jut eszedbe?! Ja a zsidó cementárúgyárostól elrekvirált későbbi Kövér lak esetében biztos nem volt "visszaosztás"!
jáger laszló
Az akku gyártási technológia nem hasonlítható össze a babapiskóta gyártással
Csipetnyit veszélyesebb az emberi szervezetre és a környezetre Az emberek ezt tudják ezért vannak fenntartásaik a megvalósítása alatt!!
Megoldás a teljes nyitottság a beruházás során!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
A rubel moszkovita oldal kiarusitja az orszagot, kornyezetszennyezo beruhazasokat hoz, amiket egy unios orszag sem akar. Az USA-ban is csak a sivatagban lehet ilyen gyarakat felhuzni.
orban es szijrago hazaarulo tetvek
szegfue
@Maccska: tegnap 19:04 Velük dolgozom, de tényleg annyira, de annyira nem tudom:) Az viszont öröm, hogy Te "képben" vagy:)
Jozefina
Ez eleve hazugság!!!
Az akkumulátorgyárak (már több is tervbe van) legalább ennyi, ha nem több magyar ember egészségét veszélyeztetnék!!!
"A meglévő gödi és a tervezett debreceni óriás akkumulátor-gyárak is felelősek az uniós piacra gyártott akkumulátorok visszagyűjtéséért, ártalmatlanításáért, újrahasznosításáért - azt egyelőre nem tudni, hogyan oldják meg. "
mfor.hu/cikkek/vallalatok/hasznalt-akkumulatorok-ontik-majd-el-magyarorszagot.html
Jozefina
Ez eleve hazugság!!!
Az akkumulátorgyárak (már több is tervbe van) legalább ennyi, ha nem több magyar ember egészségét veszélyeztetnék!!!
"A meglévő gödi és a tervezett debreceni óriás akkumulátor-gyárak is felelősek az uniós piacra gyártott akkumulátorok visszagyűjtéséért, ártalmatlanításáért, újrahasznosításáért - azt egyelőre nem tudni, hogyan oldják meg. "
mfor.hu/cikkek/vallalatok/hasznalt-akkumulatorok-ontik-majd-el-magyarorszagot.html
Toller Béla
Levegőt sem bírnak venni zsarolás nélkül ! Szemét fajta !
jáger laszló
300 ezer munkahely pedig nem forog veszélyben,sőt újabbakra van szükség az új beruházásokhoz,mert a magyar nyugatra áramlik!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
@Maccska: Miert nem teszik le az Alfoldre, van ott eleg ures terulet. Miert kell mezogazdasagi teruletet erre a celra felhasznalni, ugy hogy se vizforras, se szennyviztelep nincs a kozelben. De a nagyobb problema, az az hogy egy ilyen magnitudoju beruhazasnal illett volna megkapni a lakossag belegyezeset, mivel szemben az USA vagy nemet aksigyarakkal, ez a varos to szomsedsagaban fog felepulni.
ómió
És lehet ennél "nemesebb efftársi cél", mint, hogy 300 ezer munkahely megszünjön!?
balos
@szopó-ómió: Az egymilliót is sikerült az igért 1 év helyett 10 év alatt teljesíteni,igaz közben úgy 300ezer felkészült munkaerő kiáramlott a Való Világba!Ők nem várták meg a vissza "álmodott" közép kórt,mert a sötétet már vissza hozták a választóiknak!
kulabombaafityiszre
Pár év jönnek a szilárdtest akksik,az ideépűlő litiumos akksiknak meg kampó,csak közben faszául lemérgezik környezetet a vizzel együtt.
Galway
@ómió: F@$ßf€j efftárs, neked nem szólt az orvos, hogy be kéne menni egy alaposabb kivizsgálásra, mert a gyócccerek már nem hatnak!
jáger laszló
Indiában,Pakisztánban Irakban máris szedik az emberek a cókmókjukat ,szedelőzködnek,hogy Debrecenbe jöhessenek a patika tisztaságú akku gyárba dolgozni!!!???
Gondolom én a beruházók tájékoztatása alapján!!!
csak ennyi
barátilag
J,L
Yoda69
@Maccska: Ki lehet googlizni, ha nagyon akarja az ember, de egy biztos. Nem a települések tő szomszédságában vannak, mint tervezik azt Debrecenben. Nézz utána ha kételyeid vannak.
ómió
@Galway: Nafene! Már te se ismered fel a faszfej efftársakat!? A magadéit! Inkább rám hazudod őket? Igényelj magadnak donor kutyaagyat, az tévedhetetlenül mindig képes az övéi felismerésére!
Aki Én
@Maccska: @ómió: @KisTehen: Ha már ennyit ugattok, hazudoztok, számon kéritek miért tüntet az, aki nem is ott lakik, legalább legyen valami fogalmatok róla, mert látszólag ehhez is totál balfaszok vagytok, mint mindenhez amit a fidesz a szátokba ad.

,,Milliárdokat költ a kormány az iváncsai akkumulátorgyárra, amivel Mészáros Lőrinc jár jól.
Röpködnek a milliárdok, a beruházások pedig a miniszterelnök barátját gazdagítják.

Egy évvel ezelőtt bőkezű, 50 milliárdos támogatást rendelt a magyar kormány az Iváncsán létesülő akkumulátorgyár infrastrukturális beruházásaihoz. Az összeg azóta tovább nőtt: a Mészáros és Mészáros Zrt. plusz 2,6 milliárd forintot kapott a gyárat kiszolgáló víziközművek megépítésére, de az útfejlesztések plusz 40 milliárdja sem szerepelt az eredeti rendeletben. A negatív környezeti hatásokkal viszont csak az üzemelés megkezdése után szembesülnek majd a lakosok – vélik a beruházás helyi kritikusai. "

www.youtube.com/watch?v=aKGWRU1TqEc
Aki Én
@Maccska: @ómió: @KisTehen: ...ha már ennyit pofáztok, agyhalott hazaárulók:

Tíz dolog, amit nem mondtak el neked az akkumulátorgyártásról:

atlatszo.hu/kornyezet/2022/10/19/tiz-dolog-amit-nem-mondtak-el-neked-az-akkumulatorgyartasrol-osszefoglalo-video/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.