Az iwiw nem bírja tovább a harcot. Magyarország legkedveltebb közösségi oldala, akkor kapta a legnagyobb "pofont" a Facebook-tól, amikor a legnagyobb időt, pénzt és energiát fektettek bele. Egyre több a magyar facebooker és egyre inkább érezhető a tény, hogy Magyarország "ki kit ismer" oldala az utolsókat tapossa. Vajon feltámad még, vagy kijelentetjük, hogy az iwiw 2002-től 2010-ig élt?

Feltöltő: Efrud
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
symboltech
Minden leáldozik egyszer. Nem volt benne innováció, pedig lehetett volna, ha van ott 2-3 jó vezető.
varrólány
Az üzenőfalat nyugodtan eltűntethetnék mert régen még valóban üzeneteket közvetített. Most már mindent tudat ki mit csinált mit írt újra hova csatlakozott szinte szatyor közösségi oldal lett.
Zsoel
Ha megszűnik az IWIW, hát megszűnik, de a Facebook-ra csak azért sem fogom regisztrálni magam. :)
Efrud
Üzenőfal egyértelműen facebook koppintás volt.
@Zsoel: Mi a baj a facebokkal? :)
bigyibogyo
@Efrud: Ha csak az lett volna FB koppintás...
Ha a sok pénzt kreatív fejlesztésbe ölik másolás helyett és legalább picit odafigyelnek az adatbiztonságra lehet nem lett volna ennyire könnyű dolga a Facebook -nak..
Persze az sem árt ha nem lassú, nem bug -os
Efrud
Tény. Televerték ajaxal az egész iwiwet, de nagyjából annyi haszna volt, hogy annyit lát az ember, hogy "türelem töltödik..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.