Egyetlen olyan téma sincs a világon, melyet olyan mértékű képmutatás övezne, mint a környezetvédelem, de most leleplezünk mindenkit: Arnold Schwarzeneggert, Vujity Tvrtkót, a politikát, a zöldeket, mindenkit...

Forrás: autopult.hu
Feltöltő: AutoNews
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bmw-fan
A zöldeken én is ki vagyok borulva. Állítólag a balatoni völgyhidat is miattuk kellett megépíteni, mert szerintük különben a békák nem tudnak közlekedni. Békák? Még az emberek sem nagyon... Ébresztő!
csutak
@bmw-fan: A népszabón követtem a völgyhíd megépülése előtti -közbeni - vitát.
Épületes volt olvasni az ottani fideszes polgámester érveit a természet megóvása végett. Szerinte CSAK egy híd a megoldás.
Felépült a völgyhíd, melynél magasabban (Millau 341.M.) és hosszabbon (Aprilia-Roma között 3.2 km!) jártam de nekem ez is tetszik. Kamionból még ki is lehet látni róla:)
Naszóval ugyanaz a pógármester a népszabóban támadta az építtetőt, miért oda épült és miért völgyhíd?
No comment!
rsara85
Az alternatív energiának is vannak ám hátulütői. Pl. a szélerőműveknek hatalmas a területigénye stb. Persze ez elenyésző a fosszílisak káros hatásaitól.
bmw-fan
@csutak: Kétségtelenül szép, de hihetetlenül sokba kerülhetett. Én is hallottam a polgármester szerepéről, olyasmit, hogy neki a területtel kapcsolatban is voltak privát érdekeltségei.
csutak
@bmw-fan: Nahát!
Én nem is gondoltam egy végtelenül becsületes és bennfentes infóval tévedésből sem visszaélő emberről ezt:)
Egy világ omlott össze bennem...
Faster911
Olcsóbban megúsztuk volna, ha a nem hidas útépítés árából csippent le egy darabot, ahogy az egy rendes sikkasztótól elvárható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.