Az LG Optimus One alig több mint egy hónap alatt megdöntötte a vállalat értékesítési rekordját.

Forrás: Digiport
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szmiki
@miriwerita: Igazad van, és peterkol igazából le is írta a lényeget hogy részletfizetéssel igazából bárki bármilyen telefonhoz hozzájuthat. Az Optimus One egy jó ár/érték aránnyal rendelkező telefon. Ennyiért ilyen tudást nem nagyon kapunk. Mondjuk ez a telefon inkább azoknak van akik most veszik meg az első okostelefonjukat. Megtanulni kezelni az Anroidot tökéletes, de utána használni is jól lehet, legalábbis a videók alapján, meg a tesztek amiket elolvastam lényegében csak jókat írtak róla. T-nél biztosan lehet majd kapni.
zita33
Hehehe, de jó, hát persze, vegyük meg rögtön, hiszen olyan jó... Sőt, vegyük meg hitelre! Azért mielőtt az ember belevágna egy ilyen vállalkozásba, nem árt felmérni a körülményeket. Hiszen itt a válság, a leépítések, és nem tudom, ki az, aki megengedheti magának ezt. Jó, nyilván sokan vannak. Szóval azért csínján a részletfizetéssel. És persze, olyanokat látni mindenhol, hogy vedd meg, ez a legjobb (megnéztem, még szép is mondjuk), sőt, most azzal csalogatnak, hogy nem kell programozónak lenned, hogy programokat fejlessz a saját kis telefonodra (szerintem a már unalmassá vált játékok szerepét fogja betölteni ez a legújabb kis úri huncutság).
Nem értem, miért kellett felkapnia a divatnak ezt. Munkaeszköznek hasznos, aláírom, de szerintem pár év, és már kimegy a divatból, mint anno a tamagochi (elnézést a bárdolatlan hasonlatért):)
zita33
Persze lehet, hogy csak a mostani helyzet tett ennyire borúlátóvá az elmúlt egy hónapban a munkahelyemen:(
markovics
Igen, manapság elég rossz a helyzet. Mindenesetre azért nem árt lépést tartani a haladással. Nem mondta senki, hogy a legdrágábbat kell megvenni, de szerintem manapság ha valakinek okostelefonja van, nem kell megvetően nézni, mert lassan ugyanolyan normális lesz, mint annak idején az mp3-lejátszó. Az One tényleg nem egy rossz vétel, bár a nagyon kezdők nyilván találnak olcsóbbat is. A lehető legdrágábbat nem érdemes megvenni sosem, hiszen másnapra már elavult és olcsóbban is megvehetnénk, ha kicsit várnánk. Ezért a legtöbb ember számára szerintem a középkategóriás telefonok jelentik az ideális választást.
publicnude
Hát, ha már az One-ról van szó.... Oké, van olcsóbb, de azért ahhoz képest, hogy mi mindent tud, már nem olyan drága. Sőt, lassan szerintem már átkerül a közép-árkategóriás telefonok közül az alsó árkategóriásokba. Így talán mondjuk még többen ezt fogják választani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.