A média számos módon manipulálhat bennünket, befogadókat, s a kísérletek egy része átlátszó. Akadnak azonban finomabb nyelvi módszerek. Cáfol, tagad, megállapít és rámutat - ezek a hétköznapi szavak észrevétlenül is fegyverként használhatók, ha ez kevés, hát új szót alkotnak.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Sajnos igaz! anno nem tudom ki emlékszik rá Román gyermekek voltak nevelő szülőknél Magyarországon majd mentek Amerikába.Sok gyermek nem megfelelően volt el látva és nem egy, meg is halt .Mind ez a nem képzett gyermek gondozók miatt Ja szerv kereskedelem volt! Tele volt a sajtó a tévé mindenki szidott mindenkit Nem is így volt Csak az állam későn kapcsolt hogy mennyi dolcsi ez! és el vették a gyermekeket minden nevelőtől Holott először az államnak lett fel ajánlva.csak baszott rá.Majd kötelezték a nevelőket hogy haladéktalanul fizessék be az ezért kapott pénzt, mert a negyedéből el lehet látni egy gyermeket. ekkor gyors segélyt kértek dupla annyit, mint a nevelők kaptak eredetileg, mert El KELL LÁTNI A GYERMEKEKET. a nevelők meg látogathatták a gyermekeket minden nap. Nem is! mert a nevelőket még abba az utcába sem engedték be! Majd tartotta a markát a nagy szervezet De jöttek az igazi szervezet Kintről és beintett a kormánynak. Mi jogon kérnek pénzt? Hol a szerződés? nagy durcásan vissza kerültek a gyermekek.akik boldogan élnek ma is.És mi volt a hír? Azok a szemetek hogy bántak a kicsikkel. nem értettek hozzá fúj! meg minden.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.