Ha jobban megnézzük, kissé furcsán változott a KRESZ szeptemberben. Ihatnak a bringások, használhatnak traffipax-jelző radart az ügyeskedők, és csökkentek a bírságok. Mit tegyünk, hogy a közlekedésbiztonság ne romoljon?

Forrás: Vezess.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Jó ha van! Egy telefonnak több hasznát vennénk balesetnél,mentőt rendőrt lehetne hívni.
Csak a büntetésre,pénzbeszedésre koncentráltak.
vukkocska
Most akkor kell közlekedésbiztonság vagy sem? A módosítások alapján ez utóbbi tűnik bizonyosnak.
kkalman
Olyan ez, mint a mese. Hol kell, hol nem kell
Az eü. doboznál izgalmasabb a biciklisek iváshoz való joga. Ma egy 70 km-es körön, csak hárman köszönhetik nekem az életüket, mert sikerült a két kamion széles biciklijüket kikerülnöm.
ideals2012
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide tartozik a dolog, de kérlek, segítsetek! A barátnőm teljesen ingyen odaadná a kétrészes szép fehér, jó állapotban levő (alsó-felső szekrény) konyhaszekrényét valakinek, csak el kellene vinni, a Bp. II. kerületből! A mellette lévő szomszéd nénije pedig a 6 fiókos fagyasztóját, ami azt mondja, működik, csak az ajtaját kell beállítani. A szomszéd néninél még van egy automata mosógép is, ha másnak nem, hát alkatrésznek. Segítsetek megszabadulni ezektől, kérlek Titeket! A segélyszervezeteknek nem kell. A Nők Lapja meg a Családi lap szerk. már nem foglalkozik segítéssel (minek is?), a Vöröskereszt dettó.. - Szóval, lécci segítsetek! (A kerületi lomtalanításkor nem merték beengedni a lomokra vadászókat a házba... )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.