Forradalminak mondható az a módszer, amelyet a Virginia Tech kutatói dolgoztak ki, hogy hidrogént termeljenek a növényekből. A felfedezés lehetővé teszi, hogy csökkentsék a hidrogéntermelés magas költségeit egy olyan környezetbarát folyamatnak köszönhetően, amely sem üvegház hatást okozó gázt, sem pedig nehéz fémeket nem juttat a környezetbe.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Már,ha az ember nem gyomtalanít mindenfelé !
adsl70
Ó évekkel ezelőtti csucsub videón fent van az algás sündőrgések és mit látunk belőle? ha jó akkor nem vezetik be ha semmire nem akkor meg fejlesztik.
adsl70
www.upi.com/Science_News/2013/04/24/Study-Bacteria-can-be-harnessed-as-diesel-producing-factories/UPI-75591366842035/
Published: April 24, 2013 at 6:20 PM
EXETER, England, April 24 (UPI) -- British bioscientists say they've developed a method to make bacteria -- in this case special strains of E. coli -- produce diesel fuel on demand.

Researchers at the University of Exeter say the technology faces many significant commercialization challenges but the diesel produced by the bacteria is almost identical to conventional diesel fuel, and therefore does not need to be blended with petroleum products as is often needed with biodiesels derived from plant feedstocks.
www.upi.com/Science_News/2013/04/24/Study-Bacteria-can-be-harnessed-as-diesel-producing-factories/UPI-75591366842035/#ixzz2RT0K0Fax
Most is aktuális és minden komoly országot foglalkoztat a kérdés. Nálunk :(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.