Hosszas jogi huzavona után végre élesedett a magyar Street View. A cég autói nem csak Budapestet, az egész országot bejárták.

A régióban Magyarországon az utolsók között élesedett a Street View, amelynek indulását hosszas jogi huzavona előzte meg, A Google autói először 2009-ben jelentek meg a magyar utakon, hogy utcakép részletességű fotókat készítsenek a Maps képességeit bővítő szolgáltatás számára. A magyar street view képek Facebook oldala >>>

A fényképezést azonban gyorsan le kellett állítani, miután az akkori adatvédelmi biztos, Jóri András azt kifogásolta, hogy a fotókon szereplő személyek arcképei, illetve az autók rendszámai is rajta vannak a képeken - olvasható a HWSW.hu oldalán.



Az utcák virtuális bejárását lehetővé tevő Street View szolgáltatás elsőként 2007-ben rajtolt el, kezdetben San Francisco és környékét, Las Vegast és Los Angelest lehetett a segítségével megtekinteni.

Érdekes, meghökkentő, botrányos utcarészletet talált valahol? Küldje el az [email protected] címre vagy kommentelje be a linket!

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sonderkommando
Tetszik, csak kár, hogy ki vannak takarva bizonyos részletek.
Olyan mintha időnként becsuknám a szemem, miközben megyek az utcán. Ez elég kiábrándító...
X-ray
Na most aztán magyarázkodhatnak néhányan, amikor a párjuk megnézi, hogy milyen idegen kocsi áll a házuk előtt...
Hellcat
Egy barátomat pont sikerült elkapniuk a világ egyik leg eldugotabb kis utcájában :D
bobok
Az egyik keresésemen kb. 4 hónapos kép volt látható, még a saját erkélyemet is megnéztem, itt 2 hónapos felvétel van fenn. Szerintem nem tudja senki +csípni a párját, mert nem napra kész.
Dr plágium
Megnéztem az utcánkat, a kapunkon pont az egyik szomszéd araszol kifelé, 4 nem a naptól barna méregeti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.