Új csúcs született az M0-s autóúton most tesztelt fix traffipaxoknál, ugyanis alig 15 óra leforgása alatt 12 ezer felvételt készítettek. Az M0 déli szektorában öt sebességmérő dobozt szereltek fel, amelyekben két sebességmérő van, tehát három mindig "vak", de a dobozokban cserélgetik a mérőberendezéseket.

Forrás: varos.blogter.hu
Feltöltő: Matyi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pipi7878
Üdv!
Sikerült nekem is a 12 ezerbe bekerülni január 2-án,az M7 irányába,miután elhagytam a Pécs,Érdi lehajtót.A zajvédő falakkal együtt 70 es tábla is van. következő 80-as tábla előtt van a vakus doboz.85-nél volt az órám.Tud valaki infót,hogy ez most tényleg csak teszt és csak jövőhéttől lesz éles,vagy így jártam?
Matyi
Pipi,
ez még csak próbafotózás volt.
pipi7878
Köszi Matyi az infót,reménykedtem,hogy csak próba volt,de nem voltam biztos ez rám nézve mennyire helytálló.Egyébként nem vagyok az a gyorshajtó féle,de ebbe valljuk be könnyű belecsúszni!Még egyszer köszönöm!
Zwei
@Matyi: szia!
látom, te a közlekedési témákhoz szólsz leginkább hozzá:D
Matyi
Zwei, hát igen, mivel ez a munkám:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.