Hangosítsd fel, ha hallod a mikró hangját... Na de felrobban a tojás tényleg a mikróban? Tojás akkor sejthártya, vagy a héj, a fehérje előbb túl gyorsan szilárdulna meg, és a sárga hőtgulása okozna valamit? Gondolkodtam, eszembe jutott ez az a hagyományos fizikából, de semmi nem indokolja.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Faraday vagy sem ...azt hallottam , hogy a mikrón ne tartsunk semmiféle kacatot
lópicigáspár
@ila51: Főleg, ha nem akarod, hogy tönkremenjen, mert általában fönt van a szellőzője és a jó légcserélésre érzékenyek. :))
ila51
@lópicigáspár: igen , pont azért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.