Agyon­lőt­ték csü­tör­tö­kön este a stras­bourgi ka­rá­cso­nyi vásár kö­ze­lé­ben két nap­pal ko­ráb­ban me­rény­le­tet el­kö­vető Ché­rif Che­kat­tot, írja az MTI. Délután folyamán nagyszabású rendőri akció indult Strasbourgnak az óvárostól délkeletre fekvő Neudorf negyedében, ott, ahol a karácsonyi vásár közelében két nappal ezelőtt merényletet elkövető Chérif Chekatt nyomát elveszették. Az állig felfegyverzett és pajzsokkal védett rendőrök - közöttük a RAID elitegység tagjai - géppisztollyal a kézben hatoltak be az Épinal utca házaiba. Mint ismeretes, a Chérif Chekatt néven azonosított merénylő kézifegyverével kezdett lövöldözni a Strasbourg központjában zajló karácsonyi vásár közelében. A párizsi főügyész, Rémy Heitz szerint a gyanúsított a merénylet elkövetésekor azt kiáltotta, hogy Allahu akbar (Allah a leghatalmasabb). A tettes a dpa német hírügynökség információi szerint egy észak-afrikai gyökerekkel rendelkező francia állampolgár.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

olivér
@durbincs: Mintha a pereputtyát is letartóztatták volna,ha egyáltalán számít is ez valamit.Ez a pestis már itt van Európában és egyre terjed,a beteg immunrendszere pedig nulla!3:1 ,5:1,153:3 hát így hamar elfogy a népesség európai része.Ezeknél meg 6-8 gyerek ordít egy alomban és csak jönnek,hosszú,tömött sorokban.
olivér
@durbincs: Most még kínkeservesen ,utólag levadásszák őket,de ahogy a számuk nő,ez lehetetlenné válik.Kérdezem,a jelenlegi európai vezetés van annyira tökös ,mint az izraeli?Képes lesz ezt a gyilkos tömeget erővel féken tartani?Nem hiszem!A zsidóknál erre faji alapú konszenzus van,önvédelemből,de ezek a sunyi gazemberek láthatóan nem nemzeti érdektől vezérelve,akik a nemzeteikre hozták a bajt,inkább megöletik az őslakosságot !Az Korán, az Iszlám tanítás két hozzáállást tanít,színlelj együttműködést amíg megerősödsz-azután hódoltasd be vagy öld meg,ha nem akarja magát alávetni az ideológiának!
olivér
@durbincs: Már most az ,zöme úgy látom, elhülyített,normális értékítélettől,életösztönétől megfosztott,agymosott biorobotok.
olivér
@durbincs: Höröghetnek,akkor már nagyon nagy ára lesz,rosszabb lehet,mint a világháború
tulipan
TE HÜLYÉBBNÉL is hülyébb narancsos segglyuknyaló félfarokni SÜGÉR ! Hogy ityeg az a minivirsli ftyeg nálad??? az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban?? Jól megy a bolt a haver 102 éves Shikarival, mióta házhoz mentek, kinyalni a szaros seggeket??? Te abrom listakiiráy!! Ne vedelj már íannyit abból a vederből, a bányalóvizetpáletszetekbő!!! Ploesti ipari hulladék, kukalakó!? Mond csak Te, rettenet kulásszáju ?hogy mire nem elég az az 30IQ, az bizony meg felettébb látható is nálad? Ploesti kocsmaleszedő ? Csak nem világos, hogy a WC-t, vagy a pultot szeded le? l Hord el magad, Te degenera gumbolett .. Ez itt, nem szexlap!!!
tulipan
@Durbincs: TE HÜLYÉBBNÉL is hülyébb narancsos segglyuknyaló félfaroknyi SÜGÉR ! Hogy ityeg az a minivirsli ftyeg nálad??? az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban?? Jól megy a bolt a haver 102 éves Shikarival, mióta házhoz mentek, kinyalni a szaros seggeket??? Te abrom listakiiráy!! Ne vedelj már íannyit abból a vederből, a bányalóvizetpáletszetekbő!!! Ploesti ipari hulladék, kukalakó!? Mond csak Te, rettenet kulásszáju ?hogy mire nem elég az az 30IQ, az bizony meg felettébb látható is nálad? Ploesti kocsmaleszedő ? Csak nem világos, hogy a WC-t, vagy a pultot szeded le?
Egy bukott,lejárt-lemezes, pitiáner iszákos, senkiházi vagy ?? érted ? Derékig már a kukába-mit is nyöszörögsz? De nálstok a matatós kukás görény meg rég beépült a rokonságba?
vagy TÉGED, már az is nemzett ? Mert TE egy rettenet egy büdös állat VAGY ám ? Csíkos koma, a kopott bundájú ? azt tudod, ugye ? A tapló viselkedéseden meg igen jól látszik,hogy a Surmó Klón gyáros, a le Herélt jegyzett ? Hord el magad, de gyorsan! Te degenera gumbolett .. Ez itt, nem szexlap!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.