Óri­ási roham volt éj­­szaka a déli ha­tá­ron, érez­­he­­tően több az or­­szágba il­­le­­gá­­li­­san be­­jutni akaró mig­ráns. A ma­gu­kat irá­ni­nak, af­gán­nak, szír­nek, tö­rök­nek és ira­ki­nak valló ha­tár­sér­tők gya­lo­go­san és ka­mi­o­non, va­la­mint vo­na­ton meg­bújva akar­tak be­jutni Ma­gyar­or­szágra Tom­pá­nál, Her­ceg­szán­tó­nál, Csa­nád­pa­lo­tá­nál és Ke­le­bi­á­nál. Szinte alig pihennek az egyenruhások az ország déli határánál. Késő estétől egészen a kora reggeli órákig 12 migránst tartóztattak fel. Az első három afgán migráns még szerdán késő este, Tompánál próbált az országba jutni egy kamionban megbújva – írja a police.hu. Nem sokkal később, éjjel 1 óra előtt Hercegszántónál tartóztattak fel 6 külföldit, akik iráni állampolgárnak vallották magukat. Éjjel 3 óra 10 perckor pedig újabb 3 afgánt fogtak el a rendőrök, akik egy vonaton elbújva próbáltak átjutni a határon Kelebiánál – olvasható a rendőrség honlapján. Hozzátették: a külföldi állampolgárok egyik...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@csak úgy...: nebasz, három év múlva? Addig éhen hal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakaósbögre
ez aztán gecisok.nem is értem hogy tudnak ezzel a magyar határőrizeti szevek megbírkózni. :D
nezelodo
Kamionban vonaton bújnak el! Na ha ez még nem fordult eddig elő, akkor nagy újság... Miért Orbán hova bújt el a parlamentben, oly nagy. férfias bátorságát fitogtatva? Na akkor rakjanak függönyöket a kerítésre, hogy a fideszeseknek is örömet okozzanak, ha mögéje bújnak.
nezelodo
@durbincs: Neked is kellemes Karácsonyt kívánok halfarok barátom! Azt mondod csikorgó hideg? Hát húzd fel a bocskort ha fázol, itt még vidáman hullámzik a Balaton. Karácsonyra pedig csak megszan a teremtő, és kiegészíti az IQ-at bocskor méretedre.
Itsuka Nakimaga
A hírt semmilyen hivatalos helyről nem erősítették meg!
nezelodo
@durbincs: Örülj az ünnepnek, és az eletednek is, mert Isten is szereti a saját termelési selejtjet is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.