Milliárdokat fizethetett az amerikai hatóságoknak a Microsoft magyarországi korrupciós botránya miatt, beszakadt a forintárfolyam augusztus legvégén. A kormány eközben a nyugdíjasoknak rezsiutalványokat ígért, az Európai Bizottság megválasztása előtt pedig világos lett, hogy a magyar jelölt lesz a gyenge láncszem. Matteo Salvini miatt megbukott az olasz kormánykoalíció. Unalmasan indult, aztán a végére felpörgött 2019 augusztusa.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: persze Poltnak semmi különös, ami érthető: nekik ez az általános! =))
RonaGyuri
A hónap legelején tette közzé jelentését az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (U.S. Securities and Exchange Commission - SEC) a Microsoft Magyarországot vizsgáló korrupciós jelentéséről. Azt már tudni lehetett, hogy az amerikai céget csak az itteni korrupciógyanús ügyletei miatt büntették meg júliusban 8,75 millió dollárra (2,6 milliárd forintra) abban a megállapodásban, amelyet a hatóságokkal kötöttek, vállalva, hogy globálisan megváltoztatják a közigazgatási szoftverértékesítési eljárásukat.
RonaGyuri
@RonaGyuri: persze Poltnak semmi különös, ami érthető: nekik ez az általános! =))
Clavigo
Tessenek tovább menni,,nincs itt semmi látnivaló.,,,Halaggggyun,halaggggyunk...Oszt jó napot.
karma1
@decix: Menj mar a kurvaanyadba az osszes neveddel, te szemetlada! A szemetdombra valo vagy, nem ide. A szar modink is csipkedhetne magat
karma1
kuszaszem lehet, hogy talan mar megallitana a tovabbi zuhanast , de nem tudja, mert nem szakember - viszont jo elvtars.
Bar ezektol minden kitelik... Remelem, mar nem sokaig tobzodnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.