Az ámokfutás folytatódik. Két nap alatt két kórházigazgatót is menesztett az Orbán-kormány ún. emberierőforrás minisztere. Kásler Miklós a székesfehérvári kórház igazgatóját azért rúgta ki (jogtalanul), mert nem teljesítette a parancsot: nem megfelelően hajtott végre egy olyan (adatszolgáltatási) utasítást, amely nem is tartozott a feladatai közé. A másikat, Cserháti Pétert, az Országos Rehabilitációs Intézet igazgatóját azért váltotta le, mert nem küldte haza a betegeket.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
" Én esküszöm, hogy orvosi hivatásomhoz mindenkor méltó magatartást tanúsítok. Legfőbb törvénynek tekintem a betegek testi és lelki gyógyítását, a betegségek megelőzését. Az emberi életet minden megkülönböztetés nélkül tisztelem. Orvosi tevékenységem soha nem irányul emberi élet kioltására."
Erre még emlékszel kasler???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.