NÉLKÜL, TALÁN NEM, DE VELE BIZTOS NEM!!! =)) A brit pártok szellemi, ideológiai hátterét adó agytrösztök működésének elemzésével állapítja meg a szerző, hogy a hazai ellenzék részéről nem elég kimondani, hogy "Orbán, takarodj", a győzelem esélyéhez pártjainak kell egy közös agytröszt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy nélkülük megy-e, azt nem tudom

de hogy velük nem az egészen biztos

A derék megmondó-emberek egyik alapembere „Csizmadia Ervin: Erős agytröszt nélkül 2022-ben sem lesz komoly tényező az ellenzék” címmel fejti ki véleményét. Mint tudjuk ez náluk mindennél fontosabb. Mármint hogy az ő véleményük és hogy ha kell, ha nem elmondják!
Nos magával az okfejtéssel nem foglakoznék, s nem csak azért mert már számos világmegváltó meglátást olvastam, de az indítás meggyőzött a totál értelmetlen voltáról. Azzal indul a dolog, hogy: „A brit pártok szellemi, ideológiai hátterét adó agytrösztök működésének elemzésével állapítja meg”.
Nos a dolog úgy áll, hogy sok, nagyon sok dolog van amiben a britek nagyon mások a mai magyar rögvalóságnál. De a párt-élet és környéke az még ezeknél is sokkal másabb. Talán túlzás nélkül állíthatom vetekszik a labdarúgás nevű játék és környéke körüli eltérésekkel is! =))
CarolRL86
Szerеtne fоrгó szегеtеttel bеszélgеtni?
A jó úton vаgy!
-
www.k­­i­­­­ssia.club

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.