A Pfizer-BioNTech koronavírus-vakcinájának egy ampullájából öt embert lehetne beoltani, Magyarországon viszont volt már, hogy 6-7 érintett is kapott belőle. A magyaros gógyi azonnal felismerte a lehetőséget, de néhány hét alatt az Európai Gyógyszerügynökség már áldását is adta rá. Elenyésző kockázatok vannak, viszont így 20-40 százalékkal is több embert immunizálni lehet, a módszer titka a fecskendőkön múlik.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kokopelli
...és aki egy telit akar,az csendben odacsúsztat egy "Pityut koronával"? (;-))
simmering73
Az ember esze megáll. Micsoda egy mocskos népség.
Sámannus
Ezt én korábban is gondoltam, hogy megoldható. Rengeteg helyzet lehet amit hasonlóan meg lehet oldani Ebben a helyzetben még ésszerű is, mivel nehezen fog kialakulni az ároltottság.
gina
A német ujságokban volt is hogy a cég ráhagyott egy adagot. 6 ot ki lehet hozni belóle ,,most engedélyezték, de 7 et az már gyilkosság( magyar módra) Viktor és bandája jól keres ezen is, és a nép élete ki a fenét érdekel???
division
Szerintem senki nem olvasta el, pláne képtelen volt értelmezni a cikket, csak ideböfögte, hogy már megint az Orbán.
lusta
Baromság, mármint a cím.
Egy ampulla 2,25 ml oltóanyagot tartalmaz. Egy ember beoltására 0,3 ml kerül felhasználására és a végén még marad 0,75 ml oltóanyag, amely gyakorlatilag megy a kukába, de ebből még egy hatodik személynek beadható. Itt a lényeg. A csehek, majd utánuk a lengyelek erre már tavaly rájöttek és alkalmazták és engedéllyel!
RonaGyuri
@Horizont: Ad Nekünk „minden élet számít”

Ahelyett, hogy informatikai szakemberként a regisztráció contar feliratkozás kérdését elemezném, simám körbe-röhögöm a mai matyar rögvalóságot

Szinte nincs olyan momentuma a covod-19 dolgoknak, ami kapcsán ne állna meg a viccesnek szánt, de inkább elkeserítő tényállítás, hogy: „ha csak fele olyan lenne a focistáink helyzetkihasználása, mint ártunk és qurmányunké, akkor a magyar foci kétszer olyan sikeres lenne, mint amilyennek hirdetik az Illetékes NER-társak”
Úgy, hogy semmi csodálkozni sincs azon, hogy és ahogy az oltások beadása – ahogy nyunyóka-anyó mondaná az oltozkodás – körül is „Something is rotten in the state of Orbani”! Igen ahogy minden másban ott is most is élnek, sőt visszaélnek a válság adta lehetőségekkel. Ráadásul még ezt is a maguk tudatlan módján előadva. Nyugodtan megállapíthatjuk, ha csak fele annyi marhaságot követnek el az oltásoknál mint körülötte, akkor nagyon nagy a baj!
Ahogy szoktam most is egy apró, de annál jellemzőbb momentumra hívom fel a figyelmet. A (nekünk) minden élet számít szlogen mentén széleskörű kampány folyik utcán, járműveken, újságokban, neten és persze a TV-ben. Közérdekű hirdetésekben. Ami ugye ingyenes. Mármint nem kell érte fizetni, de mint hírlik azért lehet! =)) A filmecskék legtöbbjében egy híres szereplő mond 3-4 lelkesítő mondatot
Ezeknek a bugyuta reklám-filmecskéknek a leggyengébbje szereplője nem más az ország regnáló ME-je. Igen neki ezt a 3-4 mondatot is papírról akadozva sikerült felolvasnia! =))
lemming
A mínusz hetven fok hülyeség.
Elég a mínusz 18 fok, a no frost és az italadagoló automata /elektrolexus az új luxus/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.