Egyre frusztráltabbnak tűnik Orbán Viktor, amit alátámaszt legutóbbi reggeli rádiós monológja is. Ebben kvázi elismerte, hogy a vakcinaháborúban egyelőre elég rosszul állunk, de a felelősséget azonnal át is tolta az Európai Unió döntéshozóira. A kormányfő idegessége főként annak tudható be, hogy a…

(Forrás: szeka.blog.hu, RonaGyuri által)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Így megtakaríthatják a 14 havi nyugdíjat is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ez egy kicsit félre van értve! Őt nem érdekli, hogy mennyire hatásos, csak hasznos legyen! =))
jesz
@RonaGyuri: ez a hónap mondata...

:-)
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy teljes mértékben félreértett/magyarázott irányelv

Őfenesége és az elvben illetékes főminisztere megaszonta a farmkpt, de valójában kimutatta a fogafehérjét

Mottó:
Az aranyak csengése Őfenesége zsebében,
persze felülírja a matyarkodó büszkélkedést is

Túl azon, hogy megindult a kampány a mocsok EU ellen, aki mindig minden bajnak a forrása ártunk és qurmányunk hatalmas tudományos értékű felfedezést tett. Virológiai szempontból egyenértékűek a vakcinák zengi a kórus. Még egy elvben szakembert is találtak, aki a szekerüket tólja. Szlávik igaz hozzátette, hogy „a hatékonyság és az oltási reakciók szempontjából van különbség a védőoltások között”, de szerinte mindegyik biztonságos.
A derék Kásler NER-társ megolvasván a 10parancsolatot már egyértelműbben fogalmazott: fejezzük be a válogatást a vakcinák között, örüljünk, hogy ártunk és qurmányunk gondoskodik rólunk.
A kampányra persze – mint mindig – most is Őfenesége maga tette fel a koronát a „legutóbbi reggeli rádiós monológja”-ban. A péntek reggeli felolvasásában kifejtette, hogy „Mindegy, hogy a macska fekete vagy fehér, csak fogja meg az egeret.”! Azaz lényegében azt üzente a magyaroknak, hogy teljesen mindegy, milyen országban, milyen eljárással, milyen tudományos elvek szerint gyártottak egy oltóanyagot, az csak egy vakcina, amivel minél előbb be kell oldani a lakosság döntő hányadát. Aminek külön pikantériát ad, hogy a minap még büszkén verte a mellét, hogy mi magyarok mentettük meg a világot a vakcinánkkal!!!
Azért persze tudjuk, hogy ez a tökmindegy nem az ő attitűdjük, csak a parasztvakítás.
Ugyanis a vakcinák között meghatározó különbségek vannak – persze túl azok tudományos és virológiai különbözőségein túl -: míg az EU által jóváhagyott vakcinákon az alacsony ára és közös beszerzése okán nem lehet milliárdokat keresni és zsebre rakni! =))
lemming
Az alábbiak szerint nem:

"Érdekes hírek láttak napvilágot a kínai CNBG koronavírus elleni vakcinájával kapcsolatban, ugyanis a gyógyszercég elnöke szerint egyelőre nem tudni, hogy az hatásos védelmet nyújt-e a 60 év felettiek körében – szúrta ki a 444.hu a South China Morning Post cikkében.
Magyarország szempontjából ez azért nem lényegtelen hír, mert Orbán Viktor ma reggeli rádióinterjújában épp arról beszélt, hogy a kínai vakcinával oldaná meg a magyar lakosság tömeges oltását. ...

Az, hogy a hatvan év felettieknél még nem tudni pontosan, hogy mennyire hatásos az oltás azért nem okoz gondot, mert Kínában például nem az idősekkel kezdték az oltást, hanem a fiatal és munkaképes személyekkel (18-59 év közöttiek). Nálunk azonban egyelőre nem ez a helyzet, a hazai "oltási terv" előre venné az idősebb korosztályt. "

magyarnarancs.hu/tudomany/nem-biztos-hogy-vedelmet-nyujt-a-60-ev-felettieknel-a-kinai-vakcina-235154
RonaGyuri
@lemming: igazi 2 in 1: ha bejön legalább a fele rájuk fog szavazni, ha nem akkor ezek senkire! =))
balos
Így megtakaríthatják a 14 havi nyugdíjat is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2021. April 18., 08:10
Esős idővel zárul a hét
Itthon - 2021. April 17., 23:50
Halálos baleset történt Baktalórántházánál