Egyre frusztráltabbnak tűnik Orbán Viktor, amit alátámaszt legutóbbi reggeli rádiós monológja is. Ebben kvázi elismerte, hogy a vakcinaháborúban egyelőre elég rosszul állunk, de a felelősséget azonnal át is tolta az Európai Unió döntéshozóira. A kormányfő idegessége főként annak tudható be, hogy a…

Forrás: szeka.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Így megtakaríthatják a 14 havi nyugdíjat is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lemming
Az alábbiak szerint nem:

"Érdekes hírek láttak napvilágot a kínai CNBG koronavírus elleni vakcinájával kapcsolatban, ugyanis a gyógyszercég elnöke szerint egyelőre nem tudni, hogy az hatásos védelmet nyújt-e a 60 év felettiek körében – szúrta ki a 444.hu a South China Morning Post cikkében.
Magyarország szempontjából ez azért nem lényegtelen hír, mert Orbán Viktor ma reggeli rádióinterjújában épp arról beszélt, hogy a kínai vakcinával oldaná meg a magyar lakosság tömeges oltását. ...

Az, hogy a hatvan év felettieknél még nem tudni pontosan, hogy mennyire hatásos az oltás azért nem okoz gondot, mert Kínában például nem az idősekkel kezdték az oltást, hanem a fiatal és munkaképes személyekkel (18-59 év közöttiek). Nálunk azonban egyelőre nem ez a helyzet, a hazai "oltási terv" előre venné az idősebb korosztályt. "

magyarnarancs.hu/tudomany/nem-biztos-hogy-vedelmet-nyujt-a-60-ev-felettieknel-a-kinai-vakcina-235154
RonaGyuri
@lemming: igazi 2 in 1: ha bejön legalább a fele rájuk fog szavazni, ha nem akkor ezek senkire! =))
balos
Így megtakaríthatják a 14 havi nyugdíjat is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.