A miniszter tárgyalni szeretne az ellenzéki városvezetőkkel. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter tárgyalni szeretne Karácsony Gergely főpolgármesterrel és Baranyi Krisztina IX. kerület polgármesterrel a Fudan Egyetemről - írja az atv.hu. A miniszter szerint a kínai egyetemmel szembeni tiltakozás mindössze „információhiányból fakad”, ezt lehetne egyeztetéssel megoldani.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S ez tényleg egy olyan ajánlat

Palkovics mester valójában igencsak elszólta magát

Mint tudjuk a derék innovátor – mi más még az általa uralt minisztérium nevében is benne van =)) – újabb mellékállást kapott a Fudan egyetem kapcsán. Nosza rögtön elkotyogta, és a média meg is szellőztette, hogy: „Palkovics László innovációs és technológiai miniszter tárgyalni szeretne Karácsony Gergely főpolgármesterrel és Baranyi Krisztina IX. kerület polgármesterrel a Fudan Egyetemről”
Azt is közzétette, hogy: „olyan ajánlatot tenne Karácsonynak és Baranyinak, ami pestiesen szólva, nem lesz semmi”!
Hissazas hablatyolás urán kifejtette, hogy: szerinte „ő azt ajánlja Karácsonynak és Baranyinak, hogy amennyiben a fejlesztés megvalósul, Budapest és a IX. kerület ’egy ékszerdobozzal’ gazdagodik.”. Ráadásul a miniszter azt is mondta: „a beruházás 5 éven belül megtérül.”, ami ugye igencsak sokat levon az állításai valóságértékéből.
Ni, de vissza az ajánlatra! Figyelmesebben olvasva a dolgokat azt kell mondjam, hogy ez valóban figyelemre méltó ajánlat, sőt egy visszautasíthatatlan ajánlat, a szó eredeti értelmében.
A derék miniszter szót ejtett a kerület által felvetett népszavazásról is. Pontosabban ennek kapcsán igencsak egyértelműen megfenyegette a kerülete és a fővárost, hogy nem riadnak vissza attól sem, hogy: „ha nem sikerülne megállapodni a városvezetőkkel az egyetemről, akkor a fejlesztés nemzetgazdaságilag kiemelt beruházássá nyilvánításával húzzák át a népszavazás kiírását.”!! =))
Néro
Graecia fides nulla fides! A Fidesznek sose higgy. Nem pontos de bánja kánya.
csipetke
Vajon melyik olyan hülye,palkovics,vagy a gazdája,aki megbízta,hogy a magyar fiatalok csak a kínai egyetemen tanulhatnának korszerű képzéseken,és a szakok,amiket felsorol,miért ne lehetnének egy magyar egyetemen tanulhatóak?Az EU ömlesztett ide épp elég pénzt,hogy a felsőoktatást fejlesszék,mi tartja őket vissza?Azt rohadtul nem tudják megmagyarázni,hogy miért az állam vesz fel erre őrületes nagy hitelt?Ráadásul, kínai munkások építik kínai anyagokból. Miért jó ez nekünk,hogy a már egyébként is eladósított ország még egy terhet kapjon?A fidesz minden fisz-fasz dologról konzultációt tart,erről se ártana,legalább online.Bár a végeredmény (a fidesz "igazmondását" ismerve) kétséges,miután mindegyik konzultációra azt mondtak,ami nekik hasznos volt. Online szavazás kellene,amit a főváros indít

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.