Palkovics László -a Fudan-arc- teljes testtel bizonygatja minden mikrofonba, hogy a kínai hitelből Budapesten felépíteni kívánt kínai Fudan egyetem nemhogy veszélyeket rejt, de kifejezetten baromi nagy megtiszteltetés és kitörési lehetőség oktatás-ügyben nekünk magyaroknak. Tarjányi péter biztonságpolitikai szakértő szerint, ha a miniszter valóban ezt hiszi, téved.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Érdekes, az utóbbi években erősen azt az irányt vette az oktatás, hogy csak a magyar, csak a magyar. Akkor most miért is akarnak pont kínai gondolatokat átvenni, annyira, hogy a pénzünkért még egyetem létrehozására is adnak, a mi zsebünkből, többszáz milliárdot?

Majdnem hihetőnek tűnt Pakovics hazudozása, pedig tudható volt, hogy a kormány mindig hazudik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Dehogy hiszi az ITM minisztere, csupán meg akar felelni a feljebbvalójának, aki szinte minden szinten mossa a kezeit, elvégeztetve a piszkos melót az arra vállalkozókkal:
.
Mely szerint átnevelő tábor lesz a Fudam egyetem, amit Hszi-Ping kínai vezető egylrteknűen kinyilatkozatot,üzenve azoknak/annak, aki egy kis buksi simogatásért, az un. keleti nyitás keretében eladósította még az unokáinkat is!
.
Tehát (fordíandó)
.
----- Chinese universities should produce inquisitive thinkers who are totally loyal to the Communist Party, Xi Jinping says
www.scmp.com/news/china/politics/article/3130187/chinese-universities-should-produce-inquisitive-thinkers-who
-----------------------------
Magyarán:
.
----- Hszi Csin-ping szerint a kínai egyetemeknek a Kommunista párthoz teljes mértékben hű diákokat kell nevelniük
444.hu/2021/04/19/hszi-csin-ping-szerint-a-kinai-egyetemeknek-a-kommunista-parthoz-teljes-mertekben-hu-diakokat-kell-nevelniuk
----------------------
.
Ponyemáj, nyeponyemáj!
CsipkeRózsa
@CsipkeRózsa: helyesen: hozzászólók.
Sámannus
Palkovics a magyar kamunyista párt pribéke.
kissé felnőttem
akkor vajon afrikában miért bukott be majd mindegyik a hitelfelvételeivel? mert átpalizták őket és orbán is éppen ebbe sétált be a vasuttal is, ja nem ő fizeti majd a nép hát akkor ezt meg a palkovicsovics számlájára lehet terhelni majd.
Aki Én
@Nyírfa: ...hol van itt a tévedés? Ez tudatos hazudozás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.