A kormány azt javasolja, hogy a harmadik oltás más típusú legyen, mint az első kettő, a magyar tudós pontosított. Orbán Viktor a múlt héten jelentette be, hogy kérhető lesz a harmadik koronavírus elleni oltás. Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter azt mondta szombaton, hogy a szakirodalom a vegyes oltást ajánlja, tehát ha valaki például nRNS típusú oltóanyagot (Pfizer, Moderna) kapott, akkor harmadiknak vektorvakcinát (AstraZeneca) vagy elölt vírusból készült oltást (Sinopharm) érdemes adni neki.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tartok tőle, hogy aktuális a klasszikus vicc

Igencsak eltérő „vélemény”-ek a 3. oltásról

Nem, nem az elmúlt időszak süketeléseiről beszélek, hanem a legfrissebb fejleményekről.
Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter olvasatában – legalább is ezt mondta szombaton - a szakirodalom a vegyes oltást ajánlja.
Mindeközben Karikó Katalin viszont erről az RTL Híradónak azt írta, hogy: „az AstraZenca es a Szputnyik esetében a harmadik oltásnak feltétlen másnak kell lennie, de az mRNS-t tartalmazó Pfizernél vagy a Modernánál lehet ugyanaz a harmadik oltás.”!
Nos azt kell mondjam, hogy fennáll a veszélye, hogy a klasszikus vicc lesz a mértékadó!
Család ül a bridge asztalnál, locitálnak:
Férj: 1 szan
gyerek: passz
feleség: 3 szan
anyós: 1 káró!
S ezt játszották!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.