Pénteken van az iSTYLE Apple Premium Partner üzletének megnyitója. Az üzlet a budapesti Árkádban nyílt meg.

Hiába a rekordinfláció: Pillanatok alatt elkapkodták a leakciózott MacBook-okat, fellázadtak a kommentelők
Fotó: Facebook / iSTYLE

A közép-kelet-európai régió második Apple Premium Partner márkaboltja az ikonikus Apple Store vásárlási élményét hozza el, és az ügyfélkiszolgálás teljesen új szintjét képviseli. Az új koncepció alapján megújult üzlet a korábbinál nagyobb területen és számos újdonsággal várja az Apple rajongókat – írja a nuus.hu.

A megnyitó alkalmából az üzlet hatalmas akcióval várta az érdeklődőket. A szemléltetés kedvéért a vásárlók:

a MacBook Air M1 géphez 499.900 forint helyett 329.900 forintért juthattak hozzá.

Az iSTYLE bejegyzéséből ítélve óriási volt az érdeklődés, olyannyira, hogy végül a vásárolható darabszámot is korlátozták.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a MacBook Air M1 modellünk vásárlásának maximális számát 2 darabban korlátozzuk, hogy minél többen távozhassatok álmaitok MacBook-jával.

A kommentek között többen is felháborodtak, amiért ők már nem jutottak géphez, hiába álltak ott több órát. Valaki azt is megjegyezte, hogy ő még 5 darab gépet tudott megvásárolni, amin most 400.000 Ft / darab áron tovább adna. Állítása szerint már a parkolóban sikerült eladnia három darab gépet.

A kommentelők azt is megjegyezték, hogy a gépek már a nyitás előtt elfogytak, ugyanis sorban állóktól előre felvették a rendelést. A hivatalos oldalon egyébként kiemelték, hogy a vásárlókat érkezési sorrendben szolgálják ki, magyarán minél előbb sorba állt valaki, annál előbb juthatott hozzá a géphez.

Az üzletről bővebben itt olvashat.

Forrás: Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
@namihami: Nektek meg maradnak a Gyurcsány Ferenc, Molnár Csaba, Vadai Ágnest, Varju Lászlót, Gy. Németh Erzsébetet, Ara-Kovács Attila, Kálmán Olga, Cserdiné Németh Angéla, Arató Gergely, Gréczy Zsolt, Rónai Sándor, Ráczné Földi Judit, László Imre, Barkóczi Balázs és Varga Zoltán féle hulladékok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Pegero: 18.49:. Ezért vagytok ti ilyen fideszes értelmiségiek, mert a jó ötleteket nem hallgatjátok meg! Nektek maradnak a ""bayerek, orbánok dajcsok és hasonló hulladékok""!
És erre a szintre igyekeztek (a kisebbségi komplexusaitok elkerülhetése érdekében) a hazai oktatást is ""felhozni""! Amihez a narancsmagyarjaitok megfelelő szintet és hátteret adnak!
Ez a ""felcsúti szint és igény""!
Pegero
@namihami: Nektek meg maradnak a Gyurcsány Ferenc, Molnár Csaba, Vadai Ágnest, Varju Lászlót, Gy. Németh Erzsébetet, Ara-Kovács Attila, Kálmán Olga, Cserdiné Németh Angéla, Arató Gergely, Gréczy Zsolt, Rónai Sándor, Ráczné Földi Judit, László Imre, Barkóczi Balázs és Varga Zoltán féle hulladékok!
namihami
@Pegero: Az általad felsoroltak tényleg nem összehasonlíthatók pl egy Bayerrel vagy Dajcstomival! Szerencsénkre!
Ez valóban tény...
Lepényleső
...mi ebben a csoda,
- esetlegesen inkább koplal mintsem nála romoljon tovább ez a ner valuta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok