Pénteken van az iSTYLE Apple Premium Partner üzletének megnyitója. Az üzlet a budapesti Árkádban nyílt meg.

Hiába a rekordinfláció: Pillanatok alatt elkapkodták a leakciózott MacBook-okat, fellázadtak a kommentelők
Fotó: Facebook / iSTYLE

A közép-kelet-európai régió második Apple Premium Partner márkaboltja az ikonikus Apple Store vásárlási élményét hozza el, és az ügyfélkiszolgálás teljesen új szintjét képviseli. Az új koncepció alapján megújult üzlet a korábbinál nagyobb területen és számos újdonsággal várja az Apple rajongókat – írja a nuus.hu.

A megnyitó alkalmából az üzlet hatalmas akcióval várta az érdeklődőket. A szemléltetés kedvéért a vásárlók:

a MacBook Air M1 géphez 499.900 forint helyett 329.900 forintért juthattak hozzá.

Az iSTYLE bejegyzéséből ítélve óriási volt az érdeklődés, olyannyira, hogy végül a vásárolható darabszámot is korlátozták.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a MacBook Air M1 modellünk vásárlásának maximális számát 2 darabban korlátozzuk, hogy minél többen távozhassatok álmaitok MacBook-jával.

A kommentek között többen is felháborodtak, amiért ők már nem jutottak géphez, hiába álltak ott több órát. Valaki azt is megjegyezte, hogy ő még 5 darab gépet tudott megvásárolni, amin most 400.000 Ft / darab áron tovább adna. Állítása szerint már a parkolóban sikerült eladnia három darab gépet.

A kommentelők azt is megjegyezték, hogy a gépek már a nyitás előtt elfogytak, ugyanis sorban állóktól előre felvették a rendelést. A hivatalos oldalon egyébként kiemelték, hogy a vásárlókat érkezési sorrendben szolgálják ki, magyarán minél előbb sorba állt valaki, annál előbb juthatott hozzá a géphez.

Az üzletről bővebben itt olvashat.

Forrás: Facebook

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
A sor hosszabb,mikor az ingyen konyha üzemel!!!Hála a fideSSes maffiának!
namihami
@Pegero: 17.07:. Milyen mázli, hogy azért ilyen ""szellem napvilága"" emberek néha leereszkednek hozzám! Te biztos egy panellakó lehetsz, akinek még éjszaka is besüt a Nap a X. emeleti lakásod ablakán! Különben nem értenél ennyit a sötétséghez!
De azért egy tanács, innen a sötétből::. Főzz egy kávét, helyezkedj el kényelmesen, vedd le a sapkád (ne szoríthassa el az agyad vérkeringését) és figyelmesen(!!) olvasd el mégegyszer, amit írtam! Aztán, ha kell, akár többször! Egyszer (talán) végre meg is fogod érteni!
Tudod, a remény...
namihami
@Pegero: ""Tanulni, tanulni, tanulni!""
namihami
@Pegero: 18.49:. Ezért vagytok ti ilyen fideszes értelmiségiek, mert a jó ötleteket nem hallgatjátok meg! Nektek maradnak a ""bayerek, orbánok dajcsok és hasonló hulladékok""!
És erre a szintre igyekeztek (a kisebbségi komplexusaitok elkerülhetése érdekében) a hazai oktatást is ""felhozni""! Amihez a narancsmagyarjaitok megfelelő szintet és hátteret adnak!
Ez a ""felcsúti szint és igény""!
namihami
@Pegero: Az általad felsoroltak tényleg nem összehasonlíthatók pl egy Bayerrel vagy Dajcstomival! Szerencsénkre!
Ez valóban tény...
Lepényleső
...mi ebben a csoda,
- esetlegesen inkább koplal mintsem nála romoljon tovább ez a ner valuta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.