Ausztria a legjobb választás! Ismét a PP Konferenciaközpont és BKIK vendége lesz október 10-én a legnagyobb osztrák tartomány, Alsó Ausztria gazdaságfejlesztési központja és Ausztria legnagyobb üzleti ügynöksége (ecoplus és ABA). Piacképes magyar vállalkozásokat szeretnének meggyőzni az országuk kínálta rendkívüli előnyökről.

A konferencia kiemelten foglalkozik Alsó-Ausztriával, a régió legnépszerűbb befektetési helyszínével. A főváros és vonzáskörzete az üzleti élet centruma, de itt van a legerősebb üzleti támogatói környezet és infrastruktúra is a feltörekvő termelői, technológiai, turisztikai és innovatív ágazatok képviselői számára.

Nagyon közeli európai országban magyar cégként kiszámítható, biztonságos üzleti, adózási és minőségi piaci érdeklődésű környezetet mutatnak be a szervezetek. Amiért csak a szomszédba kell elmennünk. S élvezhetjük az európai cégeknek járó támogatásokat, pénzügyi előnyöket is.

A helyszíni résztvevőknek lehetőségük lesz plenárisan bemutatkozni az osztrákoknak és a többi résztvevőnek a Networking Programon. A szünetek a személyes megbeszélések színterei.

Osztrák–Magyar Üzleti Találkozó. Befektetés Alsó-Ausztriában!

A PP Konferenciaközpont ­– BKIK üzleti találkozójára várják az osztrák piaci lehetőségek iránt érdeklődő hazai kkv-döntéshozókat, akik biztonságos, kiszámítható üzleti környezetben szeretnének működni és szükségük van támogató segítségre az új piacon boldoguláshoz. A konferencia hivatalos nyelve a magyar.

Részvétel: személyesen Budapesten október 10-én vagy másnaptól videófelvételről 11 napon keresztül.

Earlybird díj utolsó napja: szeptember 26.

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/ konferenciakozpont/osztrak- magyar-uzleti-talalkozo-2/

Forrás: PPKonferencia.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.