Három fesztiválon is próbálkoztak az akció szervezői, de összesen csak hat ember tetováltatta magára azt, hogy „KlimaTicket”.

Tetkóért adnak ingyen országos bérletet Ausztriában – Rengeteget lehet vele spórolni, mégsem népszerű az akció

Illusztráció: Pixabay.com

Ausztriában ingyenes éves tömegközlekedési bérletet, úgynevezett  KlimaTicketet ad annak, aki magára tetováltatja a bérlet nevét – írja a Euronews. A cikket szemléző 24.hu szerint a nyár folyamán három zenei fesztiválon bukkantak fel azok a tetoválósátrak, ahol az akció keretében tetováltatni lehetett.

A szervezők szerint eddig összesen hat ember élt a lehetőséggel.

A Klimaticket nevű bérlet egyébként több, majdnem az összes tömegközlekedési eszközre érvényes Ausztriában. Lényege, hogy napi 3 euróért bárki oda utazhasson az országon belül, ahová csak szeretne. Az éves bérlet 1095 euróba kerül – átszámítva nagyjából 415 ezer forint –, és jelenleg nagyjából 245 ezer ember használja.

View this post on Instagram

A post shared by KlimaTicket (@klimaticket)

Forrás: 24.hu, Euronews.com
Fotó: Pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az osztrák jövedelmek mellett az is hülye, aki ezzel az undormánnyal hajlandó elcsúfítani magát! Férfin is ronda, nőn egyenesen visszataszító!
Sakk Matt
Ehhez mennyire kell csórónak és hülyének lenni?! Itthon persze - szerintem - többen vállalnának BKK vagy MÁV START tetoválást..akár a homlokukra is :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok