Hamarosan a külföldi rendszámosok sem úszhatják meg. Az Igazságügy minisztérium tervei szerint a közúti bírságok külföldről is behajthatóak lesznek a jövőben.

Forrás: Vezess.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

főgépész
Nagyon sok országban közlekedek jármüvel, de sehol nem volt mentség,hogy külföldi vagyok,ha szabálysértést követtem el.A rendőr a személyi okmányok elkérésével kezdi,majd mikor látja,hogy egy éppen flamandul nem beszélővel van dolga,egy papira leirja a büntetés tételét,és már állitja is ki a tételről szóló átvételt igazoló nyugtát.A magyar rendőr mikor megállitja a külföldi autóst akivel nagyon nagy esély van rá,hogy beszélni nem tud,próbál magyarázkodni,mig vagy felajánlanak Neki egy összeget, vagy jobnak látja utjára engedni az utast.
Nekem azt mondta egy a CÉG nél szolgáló nem fiatal rendőr,hogy ha látja hogy kőlföldi az elkövető,ugy azt meg sem állitja.
Ezek után nem is kell keresni miért alakult ki a magyar rendörről az a kép,hogy nem tud idegen nyelvet,DE korrupt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.