A 444.hu harcra lépett ellenünk. Joga van hozzá. Harcának célja, hogy politikai károkat okozzon nekünk, eszköze személyünk és tevékenységünk minősítése – summázta véleményét Gyurcsány Ferenc, és hosszasan fejtegette gondolatait. 

Gyurcsány nem viselte el a brutális gyomrost: a vérhányó lap "példája legyen az aljasságnak, az embertelenségnek, a magából kifordult, önmagától elájult, magamutogató mocsoknak"

Fotó: Facebook.com/Gyurcsanyf

A 444.hu véleménycikket tett közzé a napokban „A paprikajancsi visszatér 3 – Feri nem megy a kutyák közé” címmel. Ebből idézek: „Gyurcsány Balegyenes El Qro Fleto Fletonovics Ferenc, az Őszödi Böszme visszatért teljes fegyverzetében, keménykalapban, fehérre sminkelve, piros orral!

»Nem vagyok én egy paprikajancsi!« – mondta 9 éve a legnagyobb élő magyar paprikajancsi, a saját magát is rendszeresen összegyurcsányozó Gyurcsány Ferenc. Hát a lószart, papa!

Mostanra végleg feleslegessé vált ez az álszerénység, miután a DK elnöke (aki – ma már felfoghatatlan, de – valaha Magyarország miniszterelnöke volt), akkora interjút adott a Mészáros Lőrinc-féle Index és a Németh Sándor-féle ATV közös műsorában Rónai Egonnak, hogy menten beszartam volna, ha be nem fosok (politikai értelemben)

- írta a 444.hu.

Ezen mérhetetlenül felháborodott Gyurcsány Ferenc, és hangot is adott ennek.

Az viszont a mi minősítésünk, hogy ezt a módszert és ezt az írást hazugnak, emberi becsületet sértőnek, megalázó szándékúnak, rosszindulatúnak, hatásvadásznak tartjuk. Az újságíró szerintünk becstelen firkász, a lapja pedig szennylap. Ez meg a mi véleményünk. Magára valamit adó ember szerintünk undorral elfordul egy ilyen laptól. A lap politikai ellenfelünk.

Bár a 444.hu kétségtelenül amellett kampányol, hogy én tűnjek el a közéletből, lehetőség szerint a DK-val együtt, mi nem gondoljuk ugyanezt fordítva. A vérhányást újságírásnak tekintő lapnak is helye van a magyar nyilvánosságban, hogy példája legyen az aljasságnak, az embertelenségnek, a magából kifordult, önmagától elájult, magamutogató mocsoknak

- jelentette ki bejegyzésében Gyurcsány Ferenc.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Mi az isten megy már itt?
Normálisak a 444-nél?
Őrület... orbánról is írtak?
De ez a stílus??!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FLETÓ
@Pegero: Ja! Mint a szárnyaszegett madár...
surdilloFUJT
@Pegero: @FLETÓ: @jesz: ÚGY MINT A Q...VA NÉNIKLTEK AKI A bLAHÁN HOMOKSZEMEKÉRT SZEXELT ÉS MÁR ÖVÉ A GÓBI SIVATAG!!!ALJAS FIDESS PATKÁNYOK!!!
Pegero
@surdilloFUJT: "NÉNIKLTEK AKI A bLAHÁN" Hány elemit végeztél, hogy még írni sem tudsz?
terlasz
Ez a szennylappá vált sajtótermék nem ellenfél, ahogy Gy. fogalmaz, hanem ellenség.
Ezzel a förmedvénnyel túltesz a fidesz legocsmányabb lakájmédiáján is.
kereső
Magyarország, a magyar parlamentáris demokrácia, a demokratikus jogállam , a szabad magyar sajtó legnagyobb ellensége Gyurcsány Ferenc és szektája. Fel akarja számolni a független, pártatlan magyar sajtót, amely tényszerúen tudósit gyurcsány ferenc alávalóságáról, és ország-világ elé tárja GYF elkövetett búneit. Micsoda galádság ez! Gyurcsány mer emberi méltóságról beszélni a 2006-as általa elrendelet rendőr attak, a szemkilövetés után? A "bohóc" mer felszólalni , a szólás-és véleménynyilvánitás szabadsága ellen? Gyurcsány takarodj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.